Vlieland

Westcord Strandhotel Seeduyn ****

7-daagse reis
zo 22 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie

Vitaal

1.365,00

Dagprogramma

Programma
De bootreis vanuit Harlingen is al een belevenis op zich. Eenmaal aan boord laat u de drukte achter u. Het eiland Vlieland, in 1287 door watersnood gescheiden van het Friese vasteland, kenmerkt zich door het prachtige natuurschoon, de ruimte, de schone lucht en z’n grote rust; het is vrijwel autovrij. We beginnen ons programma met een bezoek aan het informatiecentrum de Noordwester voor een gedegen introductie. Als het enthousiasme nog niet is opgelaaid zal dat zeker komen met het bevlogen verhaal van Jan van Vlieland over de geschiedenis van ‘zijn’ eiland. Dankzij de uitstekende openbare vervoersvoorzieningen op het eiland, nemen we de bus naar het Posthuys. Daar genieten we tijdens een pannenkoekenlunch van het uitzicht op het steeds veranderende wad. We gaan ook zelf het strand op met de Vliehors Express. Deze voormalige legertruck is verbouwd tot een comfortabel voertuig dat garant staat voor een avontuurlijke rit door het afgelegen westerste deel van het eiland. Een andere keer verkennen we Vlieland met een huifkartocht. Als aanvulling op de mooie natuur, wandelen we door het gezellige dorp Oost-Vlieland. Het historische karakter is hier goed bewaard gebleven, waardoor het predicaat beschermd dorpsgezicht met trots gevoerd kan worden. Naast de geplande uitstapjes is het tevens een heerlijk eiland om er desgewenst (ook) op eigen gelegenheid op uit te trekken. En natuurlijk wordt dit verblijf met een kerstsausje overgoten.

Hotel & omgeving

**** Westcord Strandhotel Seeduyn
We verblijven in een hotel (met lift) pal aan zee. U kunt hier genieten van fantastische uitzichten over de Noordzee. Geen drukke boulevard, alleen de geur van de zee en het geruis van de golven. De afstand naar het gezellige dorp Oost-Vlieland is ongeveer één kilometer en de bushalte is vóór het hotel. Uw hotelkamer heeft een zitje, tv, radio, telefoon en een badkamer met föhn, toilet, bad en een separate douche. Alle kamers hebben een balkon. Er is zowel een verwarmd binnen- als buitenzwembad.

Prijzen

Reissom
€ 1.365,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 65,-
2-pk Zeezijde alleengebruik
€ 165,-

Inbegrepen

• vervoer vanaf huis v.v.
• overtocht Vlieland v.v.
• eilandtransfers hotel v.v.
• volpensionverzorging
• lunch heenreis
• luchpakket terugreis
• excursie volgens programma

Niet inbegrepen
Extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

Per taxi vanaf uw huis naar de veerboothaven in Harlingen. Heenvaart om ca. 14.00 uur. Terugvaart ca. 12.00 uur, aansluitend taxivervoer naar uw huisadres.