Tivat, Montenegro

Hotel Palma ****

8-daagse vliegreis
za 25 september t/m za 2 oktober

senior-reis-rustig

Rustig+

1.545,00

Dagprogramma

Programma

Montenegro, een van de Balkanlanden, wordt wel de parel van de Middellandse Zee genoemd. Deze uitverkiezing heeft het te danken aan nationale parken, historische steden, verstilde baaitjes en prachtige stranden. Kotor is een van de oude steden die we bezoeken. Deze op de Unesco Werelderfgoedlijst vermelde stad is aan drie zijden omgeven door metersdikke stadsmuren. We krijgen uitgebreid uitleg over de meest belangrijke cultuurmonumenten. In de loop van de middag maken we een korte boottocht naar het kunstmatig aangelegde eiland Gospa od Skrpelja met haar pittoreske kerkje. Na een rustdag bezoeken we het meer van Skadar, een voormalige zee-inham en tevens een van Europa’s belangrijkste vogelreservaten. De dagtocht gaat ook naar het plaatsje Rijeka Crnojevica waar de voor Montenegro zo karakteristieke plattelandsarchitectuur te vinden is. De andere dagen worden gevuld met excursies naar de schilderachtige badplaats Budva, een van de oudste nederzettingen aan de Adriatische Zee. De oude stadskern, nog altijd volledig omringd door een middeleeuwse stadsmuur, verraadt de Byzantijnse en vooral Venetiaanse invloeden. De beide toegangspoorten van deze stadswal laten geen modern verkeer door, zodat u hier ongestoord kunt dwalen door de schilderachtige straatjes. Tussendoor zijn er rustdagen ingepland om te genieten in en om het hotel. Tevens zal uw reisleiding verdere voorstellen doen voor een aantrekkelijke invulling van uw vakantie.

Hotel & omgeving

Hotel Palma ****

We verblijven in een heerlijk hotel direct aan zee met prachtig uitzicht over de baai van Tivat. Het eigentijdse viersterrenhotel beschikt over een bar en restaurant met een buitenterras. Er is tevens een spa met sauna, baden en massagebehandelingen. Op het privéstrand met strandstoelen en parasols is het eveneens goed toeven. Zodra u ’s ochtends de gordijnen van uw fris ingerichte hotelkamer opendoet, kijkt u uit over de baai. De kamers hebben een tv, minibar, airco en badkamer met toilet en douche.

Prijzen

Reissom
€ 1.545,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 215,-
2-pk zijzeezicht € 65,-
2-pk zijzeezicht alleengebruik € 330,-

Inbegrepen
• vliegreis Dubrovnik incl. bagage v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• halfpensionverzorging
• 3 busexcursies + lunch
• boottocht
• Nederlandssprekende lokale gids

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U vliegt vanaf Rotterdam The Hague Airport in 2,5 uur naar Dubrovnik. Aansluitend bustransfer van ca. twee uur naar uw hotel.

Seniorreis Rustig+

U moet voor deze reis een half uur met (wandel)stok/kruk of rollator kunnen lopen. Vraag luchthaven assistentie aan, het kan zijn dat u met de trap het vliegtuig in en uit moet stappen.

1.545,00