Tavira, Portugal

**** Maria Nova Lounge Hotel

9-daagse vliegreis
vr 20 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie!

Vitaal

1.295,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
Deze reis is bij uitstek geschikt voor mensen die willen genieten van de aangename temperatuur aan de Portugese zuidkust (gemiddeld 17˚C in december). Tavira is een karakteristiek plaatsje met kronkelige, zeer smalle steegjes en de kubusachtige witte en pastelkleurige huisjes met dakterrassen en uitkijktorentjes. Tuinen met palmbomen, de burcht Castros dos Mouros, ruim 35 kerken, 18e-eeuwse landhuizen: alleen al Tavira is de moeite waard. U kunt zelfstandig Tavira bekijken, een ijsje eten of winkelen in het overdekte winkelcentrum Gran-Plaza in Tavira. Ook een bezoek aan de kerstmarkt in het klooster in Loulé of een uitstapje naar Vila Real de Santo António om daar de grootste kerststal met maar liefst 4000 figuren te bezichtigen bestaat tot de mogelijkheden. Uw reisleiding zal voorstellen doen voor excursies, want er valt in de omgeving genoeg te doen. Zo staat het gebied ten oosten van Faro bekend om de lagunekusten, de ligging is ideaal voor korte (facultatieve) excursies. Vlakbij Tavira vertrekken boten naar Ilha de Tavira, een eiland voor de kust dat deel uitmaakt van het natuurgebied Ria Formosa. Ook kunnen we een excursie maken naar Faro, Olhão of de Spaanse stad Sevilla. Mogelijk is er belangstelling voor een tocht door het bergachtige, nog vrijwel door toerisme onaangetaste, binnenland of voor een boottocht over de Guadiana,
gelegen aan de Spaanse grens. Gaat u mee?

Hotel & omgeving

**** Maria Nova Lounge Hotel
Aan de zuidkust van Portugal, ten oosten van Faro, ligt Tavira. Het is op architectonisch gebied één van de fraaiste plaatsen van de streek. Het Maria Nova Lounge Hotel ligt op 900 meter van het stadscentrum van Tavira op een rustige locatie op een heuvel. Het hotel heeft een binnenzwembad (paar trappen) en een verwarmd buitenzwembad. Bar Panorâmico biedt een verscheidenheid aan cocktails en een panoramisch uitzicht over Tavira. De moderne kamers hebben een eigen balkon. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche. De meeste kamers bieden prachtig uitzicht op de rivier.

Prijzen

Reissom
€ 1.295,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 155,-
2-pk zwembadzicht € 40,-
2-pk zwembadzicht alleengebruik € 235,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging
• kerstdiner incl. drankjes
• glaasje wijn bij het diner

Niet inbegrepen
• lunches
• excursies

Vervoer

Vervoer

Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bustransfer van ca. een half uur naar uw hotel.