Stedenreis Kunstzinnig Den Haag

Boutique Hotel Corona ****

4-daagse stedenreis
vrijdag 2 t/m maandag 5 juli 2021
vrijdag 10 t/m maandag 13 september 2021

Vitaal

Vitaal

895,00

Dagprogramma

Programma
U kunt een paar uitstekend verzorgde dagen tegemoetzien in Hofstad Den Haag, een stad met allure waar van alles te beleven valt. Na de kennismaking met elkaar tijdens de lunch in ons hotel maken we een rondrit onder leiding van een gids en rijden onder meer langs de verschillende paleizen en regeringsgebouwenDe volgende dag krijgen we een kijkje achter de schermen van Panorama Mesdag tijdens een exclusieve rondleiding door een privégids met verhalen over Hendrik Willem Mesdag en het magische Panorama van Scheveningen. Ook bekijken we Den Haag vanaf het water. We schepen in op de ‘Ooievaart’ voor een rondvaart door de Haagse grachten. Met zes eeuwen kunst onder één dak mag ook het Haags Kunstmuseum niet ontbreken op het programma. In de Stijlkamers van het Kunstmuseum ontdekken we de schoonheid van een van ’s werelds mooiste en grootste collecties Delfts blauw. Natuurlijk wordt er ook wat tijd ingeruimd om te winkelen. Vooral winkelgebied Haagsche Bluf en de Passage zullen u bekorenLaatstgenoemde werd tussen 1882 en 1885 speciaal voor het ‘chique winkelen’ gebouwd door Haagse notabelen, naar Parijs’ voorbeeld. In een prachtige setting van arcades, glazen koepels, loopbruggen en bewerkte gevels zijn er circa 20 chique winkels gehuisvest. 

Hotel & omgeving

**** Corona Boutique Hotel 
Het centraal gelegen Corona Boutique Hotel is gevestigd in drie aaneengesloten panden uit de 17e eeuw en is daarmee het oudste 4-sterren hotel van Den Haag. In de serre met zicht op het Buitenhof geniet u dagelijks van uw ontbijt. De kamers zijn zeer comfortabel, eigentijds ingericht en beschikken over tv, telefoon, schrijftafel, gratis WIFI, kluisje en moderne badkamer met inloopdouche, toilet en föhn. Het hotel heeft weliswaar een lift maar u dient rekening te houden met hier en daar een opstapje of enkele treden. 

Prijzen

Reissom
€ 895,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 185,-

Inbegrepen
vervoer vanaf huis v.v.
lunch aankomstdag
halfpensionverzorging
programma zoals beschreven inclusief entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.