Stedenreis Groen Amsterdam

Hotel Jakarta ****

4-daagse stedenreis
vrijdag 9 t/m maandag 12 juli 2021
vrijdag 17 t/m  maandag 20 september 2021

Vitaal

Vitaal

1.095,00

Dagprogramma

Programma
De aankomst is halverwege de middag zodat u alle tijd heeft om het prachtige hotel op uw gemak te verkennen en uw intrek te nemen in uw kamer. We dineren, net als de volgende avonden, in het gerenommeerde restaurant van het hotel. De Plantagebuurt dient al sinds de zeventiende eeuw als groene toevlucht in het levendige Amsterdam. We krijgen een rondleiding door de Hortus Botanicuseen van de oudste botanische tuinen ter wereld. Met haar rijke historie is de Hortus een oase van rust midden in de drukke stad. Na de lunch in de Plantage bezoeken we het Rembrandthuis in een monumentaal pand vol rijke geschiedenis. In het Tropenmuseum, gevestigd in een van de mooiste museumgebouwen van Nederland, bezichtigen we de omvangrijke tentoonstelling over wereldculturen. We lunchen in het nabijgelegen Tropen restaurant, gevestigd in het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Geniet van dit uitstapje door het groene hart van Amsterdam! 

Hotel & omgeving

Hotel Jakarta**** 
Dit ‘groenste’ hotel van Nederland is gelegen op het Java-eiland. Hier vertrok men in vervlogen tijden vanaf het huidige hotel New York naar Amerika en ging men vanaf het Java-eiland naar ‘de Oost‘. Deze groene oase in het centrum van Amsterdam heeft in samenwerking met Hortus Botanicus een subtropische tuin gecreëerd met een zorgvuldige selectie van bomen, metershoge palmen en planten uit Azië.  
De kamers hebben een intieme, warme uitstraling van hout, gecombineerd met Indonesische invloeden en inpandig balkon met geweldig uitzicht over Amsterdam Noord en het IJ. De kamers beschikken over een tv, gratis wifi, een sofa, bureau, kluis, espressomachine en theefaciliteitenDe badkamer is uitgerust met regendouche, apart toilet en wastafel. 
 

Prijzen

Reissom
€ 1095,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 395,-

Inbegrepen
vervoer vanaf huis v.v.
Halfpensionverzorging 
omschreven programma inclusief tweemaal lunch
entreegelden 

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur afgezet. Aankomsna de lunch, terugreis na het ontbijt.