Stedenreis Cultureel ‘s-Hertogenbosch

Golden Tulip Hotel Central ****

4-daagse stedenreis
maandag 27 t/m donderdag 30 september 2021

senior-reis-rustig

Rustig

910,00

Dagprogramma

Programma
Bij aankomst maakt u onder het genot van een lunch kennis met uw medereizigers. Het beloven afwisselende dagen te worden met volop vermaak zoals u in het sfeervolle Brabant mag verwachten. We verkennen de oude binnenstad van ‘s-Hertogenbosch met knusse hofjes en pittoreske pleintjes. Zo brengen we een bezoek aan het Noord-Brabants Museum en lunchen we in het centrum van de stad.  Aan boord van een nostalgisch schip belandt u tijdens een rondvaart gevoelsmatig in de Middeleeuwen, de tijd waarin ‘s-Hertogenbosch een bloeiend centrum van handel en kunst was. We verlaten de stad en varen door het prachtige buitengebied om uiteindelijk weer te eindigen op de Dommel.  Onderweg genieten we van koffie met een Bossche Bol.  Uiteraard mag ook een bezoek aan de sierlijke Sint-Jan niet ontbreken. Een gids laat ons de buiten-en binnenkant zien en vertelt boeiende verhalen over de geschiedenis van de kathedraal.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Hotel Central
Uw hotel ligt op een schilderachtige plek aan het marktplein van de middeleeuwse binnenstad. Blikvanger is de 14-eeuwse gotische gewelvenkelder, de Hoofdwacht. Ondanks de historie bent u in het Golden Tulip Centraal Hotel van alle moderne gemakken voorzien. In Brasserie Cé kunt u uitstekend dineren en heeft u fantastisch uitzicht op het marktplein. De kamers zijn voorzien van een tv, kluis, wifi en badkamers met (inloop)douche. Dankzij de centrale ligging kunt u gemakkelijk de sfeervolle stad met vele, leuke boetieks, speciaalzaken en winkels verkennen.

Prijzen

Reissom
€ 910,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 60,-

Inbegrepen
vervoer vanaf huis v.v.
lunch aankomstdag
halfpensionverzorging
lunchpakket terugreis
omschreven programma
entreegelden 

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.