Stedenreis Bourgondisch Maastricht 

Crowne Plaza Hotel Maastricht ****

5-daagse stedenreis
vrijdag 25 t/m dinsdag 29 juni 2021
vrijdag 3 t/m dinsdag 7 september 2021

senior-reis-rustig

Rustig

1.115,00

Dagprogramma

Programma 
In het Bourgondische Maastricht genieten we van het goede leven. De Limburgse vlaai bij aankomst is alvast een smakelijk begin. We beleven Maastricht met de zonnetrein en komen onder meer langs het gezellige Vrijthof, de karakteristieke markt en het oude Onze Lieve Vrouwenplein. We lunchen in Buvette ’t Piepenhoes, een begrip in Maastricht en prachtig gelegen aan de voet van de Sint Servaasbrug. De gevarieerde keuken staat bekend om zijn smakelijke streekgerechten. Zo is de koffie afkomstig van de ambachtelijke koffiebranderij van Maastricht, die faam geniet in heel Nederland.  
De volgende dag is er tijd om Maastricht op eigen gelegenheid te verkennen. De chique Stokstraat met zijn galeries, antiekzaken, luxe modewinkels én vele terrasjes maken Maastricht tot een gezellige stad om heerlijk rond te dwalen. We brengen een bezoek aan de bijzondere boekhandel Dominicanen gevestigd in de eeuwenoude Dominicanenkerk. Op het voormalig priesterkoor kunt u terecht voor een kopje koffie. Ook krijgen we een rondleiding door de Onze Lieve Vrouwenbasiliek waar uitzonderlijke kunstwerken te vinden zijn. 
Tenslotte staat er een boottocht op het programma. Vanuit Maastricht varen we de Nederlands-Belgische grenzentocht, waarbij we vier sluizen zullen passeren. U luncht aan boord. Ingrediënten genoeg voor een geslaagde stedentrip. 

Hotel & omgeving

****Crowne Plaza Hotel Maastricht  
Op een prachtige locatie aan de Maas ligt Crowne Plaza Hotel Maastricht. Het hotel heeft een gezellige hotelbar en een sfeervol restaurant met terras direct gelegen aan de Maas. De gerechten op het menu zijn een combinatie tussen lokale en mediterrane gerechten waar gebruik wordt gemaakt van verse producten van het seizoenDe kamers zijn klassiek ingericht en voorzien van koffie-en thee faciliteiten, gratis wifi, badkamer met douche in bad en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.115,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik: € 230,-
2pk de luxe (met inloopdouche) € 75
2pk de luxe alleengebruik (met inloopdouche) € 150

Inbegrepen
vervoer vanaf huis v.v.
halfpensionverzorging
2x lunch
lunchpakket terugreis
programma zoals beschreven inclusief entreegelden 

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst in de middag, terugreis na het ontbijt.