Stedenreis Authentiek Groningen

The Market Hotel Groningen ****

5-daagse stedenreis
donderdag 23 t/m maandag 27 september 2021

Vitaal

Vitaal

995,00

Dagprogramma

Programma
Nadat we geïnstalleerd zijn in het hotel neemt de reisleiding u mee voor een wandeling door de stad. We maken de komende dagen diverse uitstapjes om Groningen en omgeving te leren kennen. Zo gaan we aan boord van een volledig elektrische, fluisterstille rondvaartboot en bekijken we de middeleeuwse patriciërs huizen, prachtige bruggen en de vele torens van Groningen met hun eeuwenoude historie.  

Ook brengen we een bezoek aan het Groninger Museum. In dit markante gebouw, dat op zich al een discussie over moderne museumarchitectuur op gang brengt, zijn vaak spraakmakende (kunst) tentoonstellingen te zien. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid winkelen.  

Tenslotte maken we een excursie per touringcar naar Bourtange. Via een mooie route rijden we naar dit unieke verdedigingswerk uit de Tachtigjarige Oorlog en bewonderen de vesting die nooit is ingenomen. We zullen hier tevens de lunch gebruiken en keren naderhand terug naar het hotel.

Hotel & omgeving

**** The Market Hotel Groningen 

Met zijn centrale ligging aan de Grote Markt is het splinternieuwe Market Hotel Groningen de ideale uitvalsbasis om Groningen te ontdekken. Vanuit het dakterras met Rooftop bar heeft u een spectaculair uitzicht over de stad. De moderne kamers zijn hoogwaardig afgewerkt en uitgerust met een flatscreen tv, koffie-en thee faciliteiten, wifi, een minibar en föhn. De open badkamer beschikt over een regendouche en apart toilet.  

Prijzen

Reissom
€ 995,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 195,-

Inbegrepen
vervoer vanaf huis v.v.
Halfpensionverzorging 
1x Lunch 
Lunchpakket terugreis
Programma zoals beschreven inclusief entreegelden 

 

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.