Schin op Geul, Limburg

Hotel Restaurant Bemelmans ***

8-daagse reis
wo 2 t/m wo 9 sep – Vertrekgarantie! 

Vitaal

Vitaal

1.150,00

Dagprogramma

Programma

Bij aankomst ontvangt de familie Berg u met een Limburgse traktatie. Tijdens ons eerste uitstapje gaan we naar Valkenburg voor een rondrit per treintje door de Gemeentegrot, waarbij u uitleg krijgt over dit fascinerende ondergrondse gangenstelsel. Daarna een lunch in het centrum met aansluitend een bezoek aan de Kasteeltuin Oud-Valkenburg. Verderop in de week vertrekken we naar Maastricht om in te schepen voor een boeiende tocht door de historische binnenhaven ‘t Bassin. Bij terugkomst in Maastricht zullen we samen lunchen en is er nog tijd voor eigen invulling. Verder gaan we naar Kerkrade, waar we het interactieve museum Continium bezoeken en wonen in het Columbus Earth Center een voorstelling de natuur en onze aarde bij. Tot slot gaan we naar Kasteel Hoensbroek, een van de grootste en mooiste kastelen van ons land en het enige kasteel in Nederland met een lift. Onder leiding van een gids bewondert u in het kasteelmuseum de vele authentiek ingerichte kasteelvertrekken, daterend uit de middeleeuwen tot en met de 18e eeuw. Het is facultatief nog mogelijk om een heerlijke wandeling met de familie Berg over de glooiende heuvels van de Sousberg te maken, te winkelen in Maastricht of Aken of een onvergetelijke rit te beleven met de stoom- of dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland!

Hotel & omgeving

Hotel Restaurant Bemelmans

Onder aan de Sousberg in Schin op Geul ligt Hotel Bemelmans. Een bijzonder plekje met geheel eigen charme. In dit gastvrije familiehotel met lift geniet u van een aangename mix van kwaliteit en comfort. Proef in het restaurant van bourgondische, vers door de chef-kok bereide gerechten en natuurlijk serveert men hier op het terras ook het handelsmerk van de regio: Limburgse vlaai. Iedere ochtend is er een ontbijtbuffet. Alle kamers zijn voorzien van tv, wifi, badkamer met douche en toilet. De meeste kamers hebben een balkon. Door het geringe aantal kamers (19) is het aan te raden tijdig te boeken.

Prijzen

Reissom
€ 1.150,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 110,-
2-pk Comfortkamer € 20,-
Comfort de luxe of Suite o.a.

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• excursies (incl. 2x lunch
• entreegelden

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.