‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Golden Tulip Central Hotel****

7-daagse reis
za 21 t/m vr 27 dec

Vitaal

1.280,00

Dagprogramma

Programma
Geniet bij aankomst van een lunch om kennis te maken met elkaar. Het beloven afwisselende dagen te worden met volop vermaak zoals u van Brabant mag verwachten. Allereerst bieden we u de mogelijkheid optioneel mee te gaan naar het Theater aan de Parade waar zangeres, cabaretière en diva Karin Bloemen een sfeervol kerstrepertoire brengt. Een dag later kunt u optioneel mee naar Tilburg voor een opvoering van het Zwanenmeer door het Ballet van de staatsopera van Tatarstan. De klassieke choreografie en de muziek van Tsjaikovski zijn betoverend mooi. Natuurlijk zullen we ook de oude binnenstad van ’s Hertogenbosch verkennen. Zo brengen we een bezoek aan het Noordbrabants Museum en lunchen we in het centrum van de stad. In deze periode is de beroemde kerststal in de gotische Sint-Janskathedraal een echte publiekstrekker, uiteraard gaan we er een kijkje nemen. Als eerste kerstdag aanbreekt wacht ons een luxe kerstbrunch buffet. In de middag kunt u eventueel met onze reisleider door de binnenstad wandelen. Die avond proosten we tijdens een licht kerstdiner op gezellige dagen en voorspoed. Een dag later, op 26 december, lunchen we in een van de meest sfeervolle straatjes van de stad. Aansluitend zien we waarheidsgetrouwe reproducties van de fabuleuze schilderwerken van de beroemde stadbewoner Jheronimus Bosch in het gelijknamige Art Center. Dezelfde avond kunnen we aan de gedekte kersttafel met elkaar terugkijken op alle ervaringen van de afgelopen dagen.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Central Hotel
Uw hotel ligt op een schilderachtige plek aan het marktplein van de middeleeuwse binnenstad. Blikvanger is de 14-eeuwse gotische gewelvenkelder, de Hoofdwacht. Ondanks de historie bent u in het Golden Tulip Centraal Hotel verzekerd van alle moderne gemakken. In Brasserie Cé kunt u uitstekend dineren en heeft u fantastisch uitzicht op het marktplein. De kamers zijn voorzien van een tv, kluis, wifi en badkamers met (inloop) douche. Dankzij de centrale ligging kunt u gemakkelijk de sfeervolle stad met vele, leuke boetieks, speciaalzaken en winkels verkennen.

Prijzen

Reissom
€ 1.280,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 145,- (met inloopdouche)
2-pk alleengebruik € 270,- (met losse bedden/douche in bad)
1-pk met douche in bad op aanvraag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• omschreven programma (excl. concert en ballet)
• entreegelden

Optioneel
Kerstconcert Karin Bloemen 22 december € 27,50
Zwanenmeer Tilburg 22 december € 39,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.