Raalte, Overijssel

*** Hotel de Zwaan

7-daagse kerstreis
zo 22 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie

Rustig

1.195,00

Dagprogramma

Programma
Bij het welkomstwoord krijgt u een korte schets over de geschiedenis van het hotel gevolgd door een lunch. ’s Middags krijgen we bezoek van het Raalter Jongs mannenkoor die met geheel eigen toon en karakter hun oeuvre ten gehore brengen. Na een goede nachtrust gaan we op stap door het Sallandse land. We maken een wintertocht onder leiding van voormalig boswachter Arend Spijker. Liefhebbers kunnen dezelfde avond mee naar het optionele kerstconcert van Karin Bloemen in Theater de Spiegel in Zwolle. Hier brengt de diva samen met het Grootkoor Zwolle een afwisselend repertoire van kerstliederen. Een dag later bezoeken we een kaarsenmakerij waar we leren een dompelkaars te maken. ‘s Middags komt het kerstkoor Swinkling Stars ons in het hotel toezingen.Op kerstochtend kunt u eventueel een kerkdienst bijwonen en later die middag desgewenst optioneel het betoverende Zwanenmeer ballet bijwonen, eveneens in Theater de Spiegel in Zwolle. Helemaal in de kerstsfeer zal het vijfgangenkerstdiner extra goed smaken. 26 december keren we nog een keer terug naar Zwolle om er het Nederlands IJsbeelden Festival te bewonderen. Imposante, handgemaakte ijssculpturen verbeelden een reis door de tijd. Tenslotte bieden we u nog de mogelijkheid een optionele excursie te maken naar van Dijkman Klompen Atelier in Luttenberg. Het belooft een ouderwets gezellige kerstweek te worden.

Hotel & omgeving

*** Hotel de Zwaan
Hotel de Zwaan is gelegen in het centrum van Raalte, het kloppende hart van Salland. De omliggende omgeving staat bekend om haar schitterende landschappen, gastvrijheid en veelzijdige toeristische mogelijkheden centraal tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad en Turks stoombad. De diners worden geserveerd in restaurant/brasserie Bon Aparte. De chef-kok werkt voornamelijk met verse streekproducten en besteedt daar met kerst extra aandacht aan. De hotelkamers hebben tv, telefoon, gratis wifi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met toilet, (inloop)douche en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.195,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 165,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• omschreven programma (excl. optionele activiteiten)

Optioneel
Kerstconcert Karin Bloemen 23 december € 29,-
Het Zwanenmeer 25 december € 39,50
Klompenatelier incl. taxi 27 december € 25,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.