Raalte, Overijssel

Hotel de Zwaan ***

8-daagse reis
wo 2 t/m wo 9 sep > Gegarandeerd vertrek!

Rustig

Rustig

1.180,00

Dagprogramma

Programma
Raalte ligt in het kloppend hart van Salland en is een uitstekend vertrekpunt om de omgeving beter te leren kennen. Het ligt dan ook op korte afstand van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Dit prachtige natuurgebied kenmerkt zich door uitgestrekte heidevelden en groene bossen. Er zijn vier excursies in het programma opgenomen. Om te beginnen rijden we met de bus de bekende Sallandroute; deze voert ons over de Holterberg naar Nijverdal. Aan het begin van de middag gebruiken we een lunchvervangende high-tea. Ook gaan we naar Gerrit Valk’s Bakkerij en IJsmuseum in Hellendoorn. Vrijwilligers geven een rondleiding en een demonstratie van de verzameling apparaten en machines uit de bakkerij en ijsfabriek die hier ooit te vinden was. U kijkt uw ogen uit. Voordat we terugrijden naar het hotel wacht ons een nostalgische pannenkoekenlunch, eveneens in Hellendoorn. Een andere keer wacht ons een prachtige rondvaart over de Overijsselse Vecht. We lunchen onderweg. Een bezoek aan het stadje Hattem met bezichtiging van het Anton Pieck Museum mag uiteraard niet overgeslagen worden. Wellicht is er aansluitend nog belangstelling voor een (facultatief) bezoek aan Dalfsen, de Hanzesteden Deventer en Zwolle of wilt u een bezoek brengen aan kaarsenmakerij Luttenberg of de beeldentuin van Kasteel Het Nijenhuis? Gaat u mee? Wij zijn trots op deze locatie en kunnen dit zomerarrangement dan ook van harte aanbevelen.

Hotel & omgeving

*** Hotel de Zwaan
Hotel de Zwaan is gelegen in het centrum van Raalte, het kloppende hart van Salland. De omliggende omgeving staat bekend om haar schitterende landschappen, gastvrijheid en veelzijdige toeristische mogelijkheden tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad en Turks stoombad. De diners worden geserveerd in restaurant/brasserie Bon Aparte. De chef-kok werkt voornamelijk met verse streekproducten en besteedt daar veel aandacht aan. De hotelkamers hebben tv, telefoon, gratis wifi, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met toilet, (inloop)douche en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.180,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 165,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• 4 excursies
• boottocht

Niet inbegrepen
• entreegelden
• extra uitstapjes (entreegelden)

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.