Quarteira, Portugal

*** Dom José Beach hotel

12-daagse vliegreis

di 3 t/m za 14 november 2020

Rustig

1.199,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

We bieden deze reis aan in mei en november, waarbij we in mei profiteren van de zeer behaaglijke Portugese lente en in november, als het in Nederland al flink koud is, ligt de gemiddelde temperatuur aan de Algarve nog altijd rond een aangename 20 graden°. Wandel over de boulevard (er zijn veel bankjes) of geniet op een van de vele terrasjes. Drie dagexcursies per bus zijn bij deze reis inbegrepen. De ligging middenin de Algarve is daarbij ideaal voor niet te lange excursies. Allereerst gaan we naar Monte Gordo, een gezellige badplaats vlakbij de Spaanse grens. Het heeft een sfeervol centrum met typisch Portugese winkelstraatjes en gezellige restaurantjes. Ook maken we een dagtocht naar Faro, de hoofdstad van de Algarve, met een historische binnenstad. Tenslotte staat een bezoek aan Tavira, het Venetië van de Algarve, op het programma. We verkennen deze prachtige stad en bezoeken een voorstelling in de Fado com História. Uw reisleiding zal verder voorstellen doen voor (facultatieve) excursies, want er valt in de omgeving genoeg te doen. Bijvoorbeeld een kort uitstapje naar de badplaats Vilamoura of een dagexcursie naar Cabo de São Vicente, de uiterste zuidwestpunt van Europa. Bij mooi weer hoort een boottocht langs de kust tot de mogelijkheden. Verder is een bezoek aan een kleurrijke markt een aardig uitstapje. Niets moet, alles mag!

Hotel & omgeving

*** Dom José Beach hotel
Quarteira ligt even ten westen van Faro en is een van oorsprong vissersdorpje dat is uitgegroeid tot een bekende badplaats. Het Dom José Beach Hotel is direct aan de boulevard en het zandstrand gelegen. Het hotel (met lift) beschikt over een terras met panoramisch uitzicht over de Atlantische Oceaan. Verder heeft het hotel een grote lounge met gezellige zitjes en datzelfde mooie uitzicht over zee. In het buffetrestaurant worden lokale en internationale gerechten geserveerd. De kamers zijn voorzien van airco, tv, telefoon en badkamer met douche, föhn en toilet. Alle kamers hebben een klein balkon.

Prijzen

Reissom
€1.399,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
Mei 2020:
2-pk alleengebruik € 215,-
2-pk zeezicht € 75,-

November 2020:
2-pk alleengebruik € 135,-
2-pk zeezicht € 75,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging incl. water/wijn
• 3 busexcursies
• Fado voorstelling

Niet inbegrepen
• lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bustransfer van ca. een half uur naar uw hotel.

1.199,00