Paphos, Cyprus

**** Athena Beach Hotel

10-daagse vliegreis
zaterdag 24 april t/m maandag 3 mei 2021

Vitaal

Vitaal

2.195,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
Cyprus is een geliefde vakantiebestemming, niet alleen vanwege het heerlijke klimaat, maar zeker ook door de vriendelijke bevolking. Daarnaast biedt Cyprus een schat aan historie en cultuur. Het landschap is zeer afwisselend met aan de kust kleine vissersplaatsjes, stranden en rotspartijen, en in het binnenland een keur aan authentieke dorpjes, mooie Byzantijnse kerken en kloosters. In de zuidwesthoek vindt u Paphos, dat vanwege unieke opgravingen en gave mozaïekvloeren van oude Romeinse villa’s door de UNESCO tot deel van het Werelderfgoed is uitgeroepen. Aan excursiemogelijkheden geen gebrek; twee excursies zijn inclusief. Na een heerlijke rustige zondag gaan we naar Paphos stad, we bezoeken het Archeologische Park en de bekende ‘Koningsgraven’. Ook maken we een dagtocht naar het Troödosgebergte dat het hart van Cyprus vormt. We rijden langs diverse wijndorpjes en bezoeken een kerkje met fraaie fresco’s. Verder zal uw reisleider voorstellen doen voor facultatieve excursies, onder andere naar de hoofdstad Nicosia (Lefkosia) met het gezellige oude centrum of nogmaals naar Paphos om dit keer diverse interessante musea en de kleurrijke markt te bezoeken. De haven met zijn Venetiaanse fort is een gezellige plaats, waarvandaan een boottocht gemaakt kan worden. Het schitterende Grieks-Romeinse theater mag u ook niet missen. Cyprus heeft de sleutel in handen voor een geslaagde vakantie en biedt voor elk wat wils!

Hotel & omgeving

**** Athena Beach Hotel
Ons hotel ligt direct aan het strand van Kato Paphos, op loopafstand van de haven, winkeltjes en cafés. Verder heeft het drie zoetwater-zwembaden. De comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, een televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en minikoel-kastje. De ruime balkons van de kamers bieden uitzicht op de Middellandse Zee of de rustige tuinen van het hotel. Op de badkamer heeft u een inloopdouche, wc, haardroger en verzorgingsproducten.

Prijzen

Reissom
€ 2.195,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 170,-
2-pk zeezicht op aanvraag

Inbegrepen
• vliegreis Cyprus v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• halfpensionverzorging
• bustransfers v.v.
• 2x lunch
• 2 busexcursies

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Optioneel
Nicosia € 99,-

(minimaal aantal deelnemers 12)

Vervoer

Vervoer
U vliegt vanaf Amsterdam in ca. 5 uur naar Cyprus Paphos. Daarna bustransfer van ruim half uur naar uw hotel. U vliegt op maandag 3 mei weer terug naar Amsterdam.

2.195,00