Paphos, Cyprus

Athena Beach Hotel ****

10-daagse vliegreis
za 17 t/m ma 26 okt

Vitaal

Vitaal

2.295,00

Dagprogramma

Programma 

Cyprus is een geliefde vakantiebestemming, niet alleen vanwege het heerlijke klimaat, maar zeker ook door de vriendelijke bevolking. Daarnaast biedt Cyprus een schat aan historie en cultuur. Het landschap is zeer afwisselend met aan de kust kleine vissersplaatsjes, stranden en rotspartijen, en in het binnenland een keur aan authentieke dorpjes, mooie Byzantijnse kerken en kloosters. In de zuidwesthoek vindt u Paphos, dat vanwege unieke opgravingen en gave mozaïekvloeren van oude Romeinse villa’s door de UNESCO tot deel van het Werelderfgoed is uitgeroepen. Aan excursiemogelijkheden geen gebrek; twee excursies zijn inclusief. Na een heerlijke rustige zondag gaan we naar Paphos stad, we bezoeken het Archeologische Park en de bekende ‘Koningsgraven’. Ook maken we een dagtocht naar het Troödosgebergte dat het hart van Cyprus vormt. We rijden langs diverse wijndorpjes en bezoeken een kerkje met fraaie fresco’s. Verder zal uw reisleider voorstellen doen voor facultatieve excursies, onder andere naar de hoofdstad Nicosia (Lefkosia) met het gezellige oude centrum of nogmaals naar Paphos om dit keer diverse interessante musea en de kleurrijke markt te bezoeken. De haven met zijn Venetiaanse fort is een gezellige plaats, waarvandaan een boottocht gemaakt kan worden. Het schitterende Grieks-Romeinse theater mag u ook niet missen. Cyprus heeft de sleutel in handen voor een geslaagde vakantie en biedt voor elk wat wils!

Hotel & omgeving

**** Athena Beach Hotel

Ons hotel ligt direct aan het strand van Kato Paphos, op loopafstand van de haven, winkeltjes en cafés. Verder heeft het drie zoetwater-zwembaden. De comfortabele kamers zijn voorzien van airconditioning, een televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en minikoelkastje. De ruime balkons van de kamers bieden uitzicht op de Middellandse Zee of de rustige tuinen van het hotel. Op de badkamer heeft u een inloopdouche, wc, haardroger en verzorgingsproducten.

Prijzen

Reissom
€ 2.295,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 240,-
2-pk zeezicht op aanvraag

Inbegrepen
• vliegreis Cyprus v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• halfpensionverzorging
• bustransfers v.v.
• 2x lunch
• 2 busexcursies

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Optioneel
Nicosia € 99,- (minimaal aantal deelnemers 12)

Vervoer

Vervoer

U vliegt na de middag vanaf Amsterdam in ca. 5 uur naar Cyprus Paphos. Daarna bustransfer van ruim half uur naar uw hotel. U vliegt op 26 oktober net voor de middag weer terug naar Amsterdam.