Oranjewoud, Friesland

**** Hotel Golden Tulip Tjaarda

7-daagse kerstreis
zo 22 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie!

Rustig

1.445,00

Dagprogramma

Programma
De aankomst is halverwege de middag zodat u alle tijd heeft zich in uw kamer te installeren en het hotel te verkennen alvorens we met elkaar kennismaken tijdens het diner. De volgende dag is ter vrije invulling, waarbij uw reisleider voorstellen zal doen voor facultatieve uitstapjes in de omgeving. Denk aan een rit met de huifkar, een bezoek aan museum Belvedère of naar Jopie Huisman Museum in Workum. ’s Avonds is het mogelijk om optioneel het betoverende kerstconcert A Celtic and Colourful Christmas bij te wonen in de Witte Kerk van Hemrik. We slaan ook het Unesco werelderfgoed van Friesland niet over door naar het Woudagemaal te gaan voor kerstavond aanbreekt. 1e kerstdag doen we het rustig aan. Uiteraard schuiven we voor het viergangendiner aan feestelijk gedekte tafels aan. 26 december bieden u de gelegenheid om optioneel het ultieme, klassieke kerstballet de Notenkraker bij te wonen in het Posthuis theater van Heerenveen. Het Kiev Ballet staat garant voor een opzwepende en hartverwarmende belevenis. Tenslotte maken we een excursie per bus en gidsende chauffeur door het Friese land. Daarbij stoppen we bij Kaasboerderij De Deelen in Tijnje. Na ontvangst met appelgebak krijgen we een rondleiding en mogen we van de kazen proeven. Er is ook een uitgebreide landwinkel met streekproducten. Vervolgens rijden we naar de mooie plaats Beesterzwaag voor een koffietafellunch. Kortom, het wordt een heerlijke week in Oranjewoud.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Central Hotel
Midden in de bossen in het pittoreske, Friese dorp Oranjewoud (nabij Heerenveen) ligt ons hotel. Indrukwekkend zijn de statige landhuizen, herinnerend aan de tijd dat de Koninklijke familie in Oranjewoud verbleef. Het hotel met lift heeft een modern aanzien. Zodra u de ruime entree van het hotel binnenkomt, ziet u direct dat dit hotel klasse uitstraalt. Er is bovendien een verwarmd binnenzwembad. De ruime hotelkamers zijn luxe en klassiek ingericht en beschikken over telefoon, tv, minibar, kluisje en badkamer met föhn, inloopdouche en toilet. Vanuit elke kamer met zithoek heeft u prachtig uitzicht.

Prijzen

Reissom
€ 1.445,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 170,-
2-pk de luxe € 130,-
2-pk de luxe alleengebruik € 285,-
geen 1-pk beschikbaar

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• omschreven programma (excl. voorstellingen)
• entreegelden

Optioneel
A Celtic and Colourful Christmas 23 december € 20,-
De Notenkraker 26 december € 34,50

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst in de middag, terugreis na het ontbijt.