Oisterwijk, Noord-Brabant

Hotel de Paddestoel

Geen toeslag voor alleenreizenden!

8-daagse reis
vr 9 t/m vr 16 aug

Deze reis heeft een vertrekgarantie en momenteel volgeboekt!

Reiscategorie Rustig

1.125,00

Dagprogramma

Programma 

Het Oisterwijkse vennengebied maakt deel uit van een keten van grote natuurgebieden in het midden van Brabant. In deze omgeving wacht u een fijne week met verschillende uitstapjes. Om te beginnen verkennen we het sfeervolle centrum van de plaats Oisterwijk. We gaan ook een dag naar de nabijgelegen Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch waar we over de middeleeuwse ‘Binnendieze’ varen. Natuurlijk krijgt u er ook een echte Bossche bol voorgeschoteld. In Hilvarenbeek wacht ons een muzikale middag. We zijn er te gast in het Orgelmuseum en gaan op een cabaretachtige wijze terug in de tijd naar de periode dat het woord ‘onthaasten’ nog uitgevonden moest worden. We ontdekken onder meer hoe de kleurrijke orgelfaçades en de ‘bladmuziek’ op de boeken worden gemaakt. In het orgelpaleis is volop gelegenheid voor een dansje op orgelmuziek. Dierenliefhebbers kunnen uitkijken naar het bezoek aan Aqua Zoo, een bijzondere ‘onderwater’ dierentuin. De avonden zijn na het diner meestal vrij te besteden, maar halverwege de week krijgen we bezoek van Marie Christien. Zij brengt een fantastische voorstelling vol nostalgie en herinneringen aan mooie tijden. We gaan ook nog naar Asten om in het Klok en Peel museum na ontvangst met koffie en cake de grootste collectie luidklokken en beiaarden ter wereld te bewonderen. Ook de natuur- en cultuurhistorie van De Peel komt er aan bod. De laatste dag gaan we naar de gezellige markt in Oisterwijk.

Hotel & omgeving

Hotel De Paddestoel

Ons enorm gastvrije hotel is gelegen in het prachtige buitengebied van Oisterwijk te midden van vennen en bossen. U kunt er heerlijk ontspannen op het ruime terras en genieten van de omringende, rustgevende natuur. Tevens is er een gezellige, gezamenlijk ruimte met tv en in het restaurant serveert men prima maaltijden. De comfortabele, eenvoudige en ruime kamers zijn allemaal voorzien van douche, toilet, koelkast, tv en telefoon met nachtbel voor calamiteiten. Alle kamers zijn op de begane grond, toegankelijk met rollator en uitzicht op de prachtige tuin. Iedere kamer heeft zijn eigen terras met luxe fauteuils en tafeltje.

Prijzen

Reissom
€ 1.125,- p.p.
Geen toeslag voor alleengebruik

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• busexcursies
• entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.