Noordwijk, Zuid-Holland

**** Golden Tulip Noordwijk

8-daagse reis

donderdag 25 maart t/m donderdag 1 april

Rustig

Rustig

1.495,00

Dagprogramma

Programma
Het arrangement begint met een uitgebreide lunch, waarna u kunt rekenen op een heerlijke lenteweek aan de kust. We maken om te beginnen een korte wandeling over de boulevard. Hoewel er diverse activiteiten bij de reis zijn inbegrepen, bieden we u aanvullend optionele uitstapjes. Zo maken we een korte tocht naar Lisse om daar aan boord te gaan voor een rondvaart over de Kagerplassen. Na de rondvaart rijden we naar de Keukenhof voor een entree (inbegrepen) en de mogelijkheid om het park te bezichtigen. De tulpentijd loopt van eind maart tot half mei, maar de tulp is doorgaans half april op zijn mooist. In de Keukenhof bloeien in de lente meer dan 7 miljoen bloembollen en staat daarnaast de Bollenstreek volledig in bloei. Er is hier voldoende gelegenheid om ergens naar eigen invulling koffie te drinken of een broodje te nuttigen. Ook wacht ons een ontvangst in de aardewerkfabriek Royal Delft en in Leiden bezoeken we de Lakenhal, een museum voor (kunst)nijverheid en geschiedenis van de stad. Ten tijde van het in druk gaan is het nog onduidelijk of de optionele voorstelling van Soldaat van Oranje in de Theaterhangaar van Katwijk wederom uitgevoerd gaat worden in 2021. Mocht dit het geval zijn dan brengen we u hiervan direct op de hoogte.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Noordwijk
Het Golden Tulip is een fijn hotel aan de Noordzee op een klein stukje van het strand met uitzicht op de zandduinen. Het restaurant ligt aan de boulevard van het  charmante badplaatsje Noordwijk aan Zee. U kunt hier heerlijk dineren met panoramische uitzichten. Er is tevens een binnenzwembad met jacuzzi, sauna en stoomkamer om even lekker te ontspannen. De kamers zijn recentelijk fraai gerenoveerd en voorzien van een frisse inrichting. U beschikt daarnaast over een tv, telefoon, gratis wifi, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn

Prijzen

Reissom

€ 1.495,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 345,-
2-pk Zeezijde € 147,50
2-pk Zeezicht alleengebruik € 630,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens programma (incl. entreegelden)
• boottocht
• 1x lunch

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Optioneel

Soldaat van Oranje ca € 120,-

Ten tijde van het in druk gaan is deze voorstelling nog onder voorbehoud, we nemen bij interesse contact met u op.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.