Noordwijk, Zuid-Holland

**** Golden Tulip Noordwijk

7-daagse kerstreis – Vertrekgarantie!

maandag 21 december t/m zondag 27 december 2020

Rustig

Rustig

1.465,00

Dagprogramma

Programma
Na de vele positieve reacties van onze gasten na de kerst vorig jaar in Noordwijk, hebben wij ook dit jaar dit fijne hotel weer vast kunnen leggen. Ook deze editie beginnen we met een korte wandeling over de boulevard, gevolgd door een ontvangst in de aardewerkfabriek Royal Delft. Tot op de dag van vandaag hanteert Royal Delft de eeuwenoude methode van produceren die wereldwijd de standaard vormt van het hedendaagse Delfts Blauw. Verder gaan we naar Leiden om een bezoek aan de Lakenhal te brengen. In originele stijlkamers wordt zeven eeuwen Leids laken tot leven gebracht, van weefgetouw tot lakenloodjes. Daarnaast is er een interessante kunstcollectie. Aansluitend kunt u Leiden verkennen of winkelen. Op kerstavond is er gelegenheid de nachtmis bij te wonen, al kunt u ook kiezen voor kerstochtend. Uw reisleider zal op eerste kerstdag een suggestie doen voor een facultatief uitstapje naar Museum Voorlinden in Wassenaar. Een feestelijk diner van maar liefst vijf gangen brengt ons ’s avonds samen. Op tweede kerstdag een intiem huisconcert van Hester van Vliet; zij speelt accordeon en hobo. We sluiten af met een uitgebreid feestmaal. Hoewel er diverse activiteiten bij de reis zijn inbegrepen, bieden we u aanvullend optionele uitstapjes. Zo zal de reisleider op een vrije dag voorstellen om het Space Expo of het Corpus Museum in Oegstgeest te bezoeken. Het belooft al met al een uiterst sfeervolle kerstweek te worden.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Noordwijk
Het Golden Tulip is een fijn hotel aan de Noordzee op een klein stukje van het strand met uitzicht op de zandduinen. Het restaurant ligt aan de boulevard van het  charmante badplaatsje Noordwijk aan Zee. U kunt hier heerlijk dineren met panoramische uitzichten. Er is tevens een binnenzwembad met jacuzzi, sauna en stoomkamer om even lekker te ontspannen. De kamers zijn recentelijk fraai gerenoveerd en voorzien van een frisse inrichting. U beschikt daarnaast over een tv, telefoon, gratis wifi, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn

Prijzen

Reissom

€ 1.465,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk landzijde alleengebruik € 75,-
2-pk zeezijde op aanvraag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• glas wijn bij het diner
• 2x daags koffie/thee
• omschreven programma
• entreegelden

Optioneel
Soldaat van Oranje 26 december € 90,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.