Noordwijk, Zuid-Holland

**** Golden Tulip Noordwijk

7-daagse kerstreis

za 21 t/m vr 27 dec > deze reis heeft vertrekgarantie

Rustig

1.485,00

Dagprogramma

Programma
Het arrangement begint met de lunch op de aankomstdag. U kunt rekenen op een paar heerlijke dagen aan de kust. We maken om te beginnen een korte wandeling over de boulevard. Hoewel er diverse activiteiten bij de reis zijn inbegrepen, bieden we u aanvullend zo nu en dan optionele uitstapjes. Zo zal de reisleider op een vrije dag voorstellen om het Space Expo of het Corpus Museum in Oegstgeest te bezoeken als u daar prijs op stelt. We gaan in elk geval gezamenlijk naar de Oude Jeroenskerk in Noordwijk om daar Carols bij Kaarslicht bij te wonen. Ook wacht ons een ontvangst in de aardewerkfabriek Royal Delft. Tot op de dag van vandaag hanteert Royal Delft de eeuwenoude methode van produceren die wereldwijd de standaard vormt van het hedendaagse Delfts Blauw. Verder gaan we naar Leiden voor een bezoek aan de Lakenhal. In originele stijlkamers wordt zeven eeuwen Leids laken tot leven gebracht, van weefgetouw tot lakenloodjes. Daarnaast is er een interessante kunstcollectie. Als u wilt, kunt u aansluitend Leiden verkennen of winkelen. Op kerstavond bieden we u de gelegenheid de nachtmis bij te wonen, al geeft u mogelijk de voorkeur aan de kerstochtend. Een feestelijk zesgangendiner brengt ons ’s avonds samen. Tweede kerstdag bieden we u optioneel de voorstelling Soldaat van Oranje in de Theaterhangaar van Katwijk. Zeker met deze dagen van bezinning maakt het verhaal extra indruk. We sluiten af met een uitgebreid feestmaal.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Noordwijk
Het Golden Tulip is een fijn hotel aan de Noordzee op een klein stukje van het strand met uitzicht op de zandduinen. Het restaurant ligt aan de boulevard van het charmante badplaatsje Noordwijk aan Zee. U kunt hier heerlijk dineren met panoramische uitzichten. Er is tevens een binnenzwembad met jacuzzi, sauna en stoomkamer om even lekker te ontspannen. De kamers zijn recentelijk mooi gerenoveerd en fris ingericht met tv, telefoon, gratis wifi, kluisje en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom

€ 1.485,-
p.p. (upgrade zeezijde o.a.)
Geen toeslag voor alleenreizenden

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• glas wijn bij het diner
• 2x daags koffie/thee
• omschreven programma (excl.voorstelling)
• entreegelden

Optioneel
Soldaat van Oranje Katwijk 26 december € 90,-

We boeken graag een extra overnachting als u aansluitend een nieuwjaarsreis wilt maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.