Markelo, Twente

**** Landhuis Hotel de Herikerberg

7-daagse kerstreis – NIEUW! 
maandag 21 december t/m zondag 27 december 2020 – Vertrekgarantie!

Vitaal

Vitaal

1.395,00

Dagprogramma

Programma
Het wordt een bijzondere week met Twente als decor. Met bossen, beekjes, kastelen en havezaten wordt de omgeving van Markelo ook wel ‘kroonlocatie van Twente’ genoemd. U zult snel ervaren dat deze reis vol verrassingen zit, te beginnen met een lunchbuffet met luxe belegde broodjes en huisgemaakte soep. De volgende dag gaan we naar het Museum Eungs Schöppe in Markelo, waar we een grote collectie klederdracht, diverse oude gebruiksvoorwerpen en landbouwwerktuigen zien. Verderop in de week bezoeken we Landgoed Singraven, waartoe behalve de havezate ook de watermolen van Singraven aan de Dinkel, een koetshuis en een aantal pachtboerderijen behoren. In Huis Singraven bekijken we de authentieke stijlkamers met keramiek, zilver en wandtapijten. Aansluitend lunchen we bij een van oorsprong molenaarshuis. Eerste kerstdag kunt u in de ochtend desgewenst een kerkmis bijwonen. Aan-sluitend een heerlijk luxe kerstbrunch. ‘s Middags kunt u genieten van een muzikaal optreden van harpiste Mechteld Karlien de Jongh, met name bekend vanwege haar verfijnde spel, verschijning en prachtige harpen. Een feestelijk vijfgangendiner vormt een passend slot van deze dag. Tweede kerstdag staat er een uitgebreide kerstbrunch voor u klaar, waarna we museum MORE bezoeken dat deels is ondergebracht in Kasteel Ruurlo. Naderhand sluiten we kerst én ons verblijf af met een viergangendiner in het hotel.

Hotel & omgeving

**** Landhuis Hotel de Herikerberg
Het rietgedekte Landhuis Hotel ligt op de top van de Herikerberg. De warme inrichting in Engelse stijl is kenmerkend voor de onge-dwongen sfeer. Het ontbijt is in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd (inclusief een glaasje wijn). De chef-kok werkt veelal met producten uit de regio. Het hotel heeft een huiselijke lounge, een leestafel en een ‘huiskamer’ voor Senior Vakantie Plan. De ruime kamers (per lift bereikbaar) beschikken over tv, kluisje, schrijftafel, zitje en een badkamer met inloopdouche, föhn en toilet. Reizigers zonder mobiele telefoon, krijgen een ’huistelefoon’ om in geval van nood de reisleiding te bereiken.

Prijzen

Reissom
€ 1.395,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 190,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn/fris bij het diner
• omschreven programma
• Entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.395,00