Markelo, Twente

**** Landhuis Hotel de Herikerberg

7-daagse nieuwjaarsreis – NIEUW!
zondag 27 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021 – Vertrekgarantie!

Vitaal

Vitaal

1.380,00

Dagprogramma

Programma
Na aankomst wacht u een lunchbuffet met luxe belegde broodjes en huisgemaakte soep. De laatste dagen van het jaar beloven verrassend leuk te zijn. Na een verder rustige dag bezoeken we de volgende dag museum MORE in Gorssel, waar Modern Realisme centraal staat. Bij terugkeer maken we ons op voor een echte Twentse oudejaarstraditie: we gaan ‘kniepertjes’ met slagroom maken om daarna onze baksels te proeven. Verder maken we een bustocht o.l.v. onze deskundige gids Irene Beaupain door Kroondomein Het Loo. Het Paleispark is 650 hectare groot en van oudsher diende dit park ter ontspanning en verpozing van de Koninklijke bewoners van Het Loo en hun gasten. We lunchen gezamenlijk onderweg. Ook staat er een bezoek aan het Belevenispark Cactusoase in Ruurlo op het programma. De prikkelige planten blijken verborgen eigenschappen te bezitten, horen we van Anny Cactus. We nemen er tevens plaats voor koffie of thee met zelfgebakken kruidkoek. Voordat we het jaar afsluiten komt Gery Groot Zwaaftink in het hotel optreden met een troubadoursvoorstelling. Op oudjaarsdag maken we tijd voor een uitstapje naar Ootmarsum. Het oude stadje heeft fraaie historische gebouwen. Oudejaarsavond zal met een feestelijk viergangendiner, om middernacht een glas champagne én oliebollen niet onopgemerkt aan u voorbijgaan. En dat is nog niet alles. Op 1 januari wordt u getrakteerd op een uitgebreid brunchbuffet. Na het grote succes afgelopen kerst, heeft de gastvrije hotelfamilie het hotel speciaal voor onze gasten met nieuwjaar geopend. We hopen wederom op veel belangstelling te mogen rekenen!

Hotel & omgeving

**** Landhuis Hotel de Herikerberg
Het rietgedekte Land-huis Hotel ligt op de top van de Herikerberg. Het hotel heeft een huiselijke lounge, een leestafel en een ‘huiskamer’ voor Senior Vakantie Plan. De ruime kamers (per lift bereikbaar) beschikken over tv, kluisje, schrijftafel, zitje en een badkamer met inloopdouche, föhn en toilet. Reizigers zonder mobiele telefoon, krijgen een ’huistelefoon’ om in geval van nood de reisleiding te bereiken. Het ontbijt is in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd (inclusief een glaasje wijn). De chefkok werkt veelal met producten uit de regio.

Prijzen

Reissom
€ 1.380,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 190,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• glaasje wijn/fris bij het diner
• omschreven programma
• Entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.380,00