Maastricht, Limburg

*** Buitenplaats Vaeshartelt

7-daagse kerstreis – Vertrekgarantie! 

Maandag 21 december t/m zondag 27 december 2020

Reiscategorie Rustig

Rustig

1.745,00

Dagprogramma

Programma
Aankomst in de middag en ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai. Er wachten u heerlijke dagen met een gevarieerd programma in een feestelijk versierd hotel. Na een goede nachtrust stappen we in de bus voor een bezoek aan de befaamde middeleeuwse Sint-Cuniber-tus parochiekerk in Wahlwiller. Terwijl u plaatsneemt in de kerkbanken, wordt uitleg gegeven over de bekende muurschilderingen en kruiswegstaties van Aad de Haas. Bij terugkeer zit harpiste Pauline Nieuwenhuis al op ons te wachten om ons te betoveren met haar snaarinstrument. Na een rustige eerste kerstdag met gelegenheid tot kerkbezoek volgt een feestelijk kerstmenu. Een dag later gaan we de sfeer proeven in het Theater aan het Vrijthof met een concert van het Maastrechter Staar. Het wereldberoemde mannenkoor zingt de sterren van de hemel. Na afloop lunchen we in Maastricht met verse soep en smakelijk belegde ‘bammekes’ (boerenbrood). Voorts bezoeken we de glasblazerij in Vaals waar we een demonstratie glasblazen krijgen van meesterblazer Gerardo Cardinale. Daarna genieten we van een smakelijke koffietafel met hartig en zoet belegde broodjes. Aansluitend is er tijd om het museum van Vaals te bezoeken. Op de laatste dag maken we een verkenningstocht over de Krijtlandroute in het Mergelland met een gidsende chauffeur. Gaat u mee op deze betoverende trip in het Limburgse land?

Hotel & omgeving

*** Buitenplaats Vaeshartelt
Verscholen achter eeuwenoude bomen en omgeven door een zeven hectare groot Engels park ademt Buitenplaats Vaeshartelt een sfeer van rust en koninklijke allure. Het dateert uit de 17e eeuw en werd ooit bewoond door Koning Willem II en de beroemde Nederlandse industrieel Petrus Regout. In de winter heeft het hotel, even buiten het historische centrum van Maastricht gelegen, iets sprookjesachtigs over zich. In het restaurant van het Vaeshartelt worden regionale en seizoensgebonden gerechten geserveerd. In de moderne aanbouw liggen de luxe hotelkamers, welke allemaal beschikken over een televisie, telefoon, kluisje en bureau. De eigen badkamer is uitgerust met een (inloop)douche.

Prijzen

Reissom
€ 1.745,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 320,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• kerstdagen diner incl. wijn/fris
• kerst lunchbuffet 1e kerstdag
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• het omschreven programma (incl. concert)
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer thuis afgezet. Aankomst in de middag, terugreis na het ontbijt.

1.745,00