Garderen, Gelderland

**** WestCord Hotel de Veluwe

6-daagse kerstreis
ma 23 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie!

Rustig

1.160,00

Dagprogramma

Programma
Dit kerstarrangement begint op de dag van aankomst met een lunchbuffet, waarna er gelegenheid is tot kennismaking met elkaar. De volgende dag kunt u in de middag optioneel mee naar Theater Culture in Ede voor het wereldberoemde kerstsprookje de Notenkraker. Het nog jonge Kiev Ballet brengt het verhaal over het meisje Klara en haar lievelingspop al dansend tot leven. Als eerste kerstdag aanbreekt, kunt u desgewenst een kerkmis bijwonen of naar de televisietoespraak van de koning kijken. In de middag brengt fluitist Paul Smithuis een recital in huis. Ondertussen is de chefkok druk in de weer om een vijfgangendiner voor te bereiden die we aan feestelijk gedekte tafels zullen nuttigen. Op 26 december rijdt de bus voor liefhebbers naar Dronten om daar optioneel het Flevo’s mannenkoor te horen zingen. De volgende dag gaan we op stap naar De Beeldentuin dat deze dagen geheel in kerstsfeer is gehuld. Achter de oude geveltjes gaan sfeervol ingerichte winkeltjes schuil. Daarna rijden we verder naar Kasteel Staverden. Een vrijwillige boswachter van het Geldersch Landschap geeft hier een diapresentatie over de cultuurhistorie van Landgoed Staverden waarbij we ook veel mooie plaatjes van de flora en fauna zullen zien. Na een smakelijke broodmaaltijd maken we een korte wandeling door de kasteeltuin. We zien de watermolen, witte pauwen en nemen een kijkje in de bierbrouwerij. Op de terugweg rijden we een leuke route over de Veluwe.

Hotel & omgeving

**** Westcord Hotel de Veluwe
Midden in de Veluwse bossen ligt Westcord Hotel de Veluwe, een heerlijk hotel met lift en een frisse, maar zeker ook warme uitstraling. Persoonlijke service staat hier hoog in het vaandel. Het ontbijt staat in buffetvorm klaar. De diners worden uitgeserveerd, met een extra tussengerecht op de beide kerstdagen. Voor een drankje kunt u in de gezellige bar terecht. De hotelkamers beschikken over een tv, telefoon, bureau, wifi, een kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamers hebben een douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.160,-
p.p. bij 2 personen
Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 145,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 2x daags koffie/thee
• glaasje wijn bij het diner
• omschreven programma (excl. voorstellingen)
• entreegelden

Optioneel
Flevo’s mannenkoor 26 december € 12,50
Kiev Ballet 24 december € 30,-

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.