Egmond aan Zee, Noord-Holland

Strandhotel Golfzang ****

8-daagse reis

ma 14 t/m ma 21 september 2020

Aangepast

1.530,00

Dagprogramma

Programma 

U zult in Egmond bij westenwind de heerlijke Noordzeelucht opsnuiven en kunt er wandelen over het strand, de boulevard of in het autovrije centrum met gezellige terrasjes en restaurants. Het arrangement biedt een drietal excursies om wat meer van de omgeving te zien. Om te beginnen wacht u een toeristische route (met gidsende chauffeur) door Unesco werelderfgoed de Beemster-Schermer met een high tea op Landgoed Robacher’s Molen in Hauwert. Een avond zal gevuld worden met een lezing van Martijn Mulder over de historie van Egmond. Verder staat een bezoek aan de Broeker Veiling in Broek op Langedijk op het programma. Het veilinggebouw heeft nog echt de sfeer uit het begin van de twintigste eeuw. We maken er een boottochtje tussen ‘duizend’ eilanden, akkertjes eigenlijk, vaak niet groter dan een paar honderd vierkante meter en alleen per schuit bereikbaar. Voordat we terugrijden naar ons hotel genieten we van een pannenkoekenlunch. Tot slot rijden we naar het kunstenaarsdorp Bergen om een kijkje te nemen in Museum Kranenburg. Op interactieve wijze neemt de gids ons mee door een omvangrijke verzameling kunst van 1900 tot heden. De reisleiding zal zeker (afhankelijk van uw mobiliteit) ook facultatieve uitstapjes aanbieden, bijvoorbeeld naar de Abdij in Egmond-Binnen of naar Strandtent de Uitkijk voor een drankje aan zee!

Hotel & omgeving

Strandhotel Golfzang ****

In het van oudsher bekende Egmond aan Zee ligt het Strandhotel Golfzang direct aan de boulevard. Op de begane grond bevindt zich de serre met uitzicht op zee. Het sfeervolle restaurant EAZEE is gevestigd in het hotel. In een aparte ruimte, die tevens dienst doet als ‘huiskamer’, worden voor de gasten van Senior Vakantie Plan ook het ontbijtbuffet en het diner geserveerd. Tijdens de diners zijn de drankjes inclusief. De hotelkamers (per lift bereikbaar) zijn luxueus ingericht en beschikken over televisie, telefoon, airco en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een balkon.

Prijzen

Reissom
juni € 1.525,-
september € 1.595,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 170,-
2-pk Zeezicht € 130,-
2-pk Zeezicht alleengebruik € 260,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 3 excursies met lunch
• boottocht
• entreegelden

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.