Eernewoude, Friesland

Hotel Princenhof ***

7-daagse kerstreis
maandag 21 december t/m zondag 27 december 2020

Rustig

Rustig

1.275,00

Dagprogramma

Programma
Bij het welkomstwoord krijgt u een korte schets van de geschiedenis van het hotel. Nadat we ons hebben geïnstalleerd in het hotel gaan we aan tafel voor het diner en kunnen we op ons gemak met elkaar kennis maken. U zult genieten van het prachtige uitzicht over het water. De volgende ochtend begint rustig, na het lunchbuffet zal de reisleiding voorstellen doen om de middag te besteden. Natuurlijk verkennen we Eernewoude. De volgende dag vertrekken we naar het Fries Museum in Leeuwarden. De collectie van dit mooie museum vertelt de verhalen van Friesland en zijn bewoners. De objecten lopen uiteen van archeologische vondsten tot moderne kunst. Op de terugweg rijden we naar Dokkum voor een korte stop bij de Bonifatius kapel. Daarnaast verkennen we de omgeving ook per bus en kunnen we een bezoek brengen aan het Jopie Huisman museum. We lunchen onderweg. Eerste kerstdag begint rustig met in de middag muzikaal bezoek van zangeres Saskia Paerl die ons in het hotel vermaakt met haar liedjes, ter inleiding van het feestelijke vijfgangendiner met een glaasje wijn. Op tweede kerstdag staat er een uitgebreide kerstbrunch voor u klaar. Daarna vertrekken we met de bus naar het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer. In dit Unesco werelderfgoed krijgt u een rondleiding door het grootste, nog functionerende stoomgemaal ter wereld. We besluiten de week met een gezamenlijk diner. Mocht er tijd in het programma zijn, dan is het bezoekerscentrum en het Kokelhûs erg de moeite waard. Gaat u mee?

Hotel & omgeving

*** Hotel Princenhof
Op een prachtige locatie, direct aan de Friese meren, ligt Hotel Princenhof. Rust en ruimte zijn hier de sleutelwoorden. De bijzondere ligging en het weidse uitzicht over het water maken het gastvrije Princenhof tot een populaire bestemming. Het hotel heeft een bar en een sfeervol restaurant. De gerechten die op het menu staan, zijn gebaseerd op de traditioneel Friese keuken met Friese streekproducten. De kamers (per lift bereikbaar) zijn voorzien van tv, telefoon en badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.275,-
p.p. bij 2 personen
(landzicht kamer)

Toeslagen p.p.
2-pk landzijde alleengebruik € 90,-
2-pk meerzijde € 150,-
2-pk meerzijde alleengebruik € 210,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• glaasje wijn/fris bij het diner
• excursies volgens programma
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst na de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.275,00