Eernewoude, Friesland

Hotel Princenhof ***

8-daagse reis
vr 5 t/m vr 12 juni > Gegarandeerd vertrek!
vr 11 t/m vr 18 sep > Gegarandeerd vertrek!

Rustig

Rustig

1.070,00

Dagprogramma

Programma

Het arrangement begint met de lunch op de aankomstdag, die bij mooi weer op het terras wordt geserveerd. U zult genieten van het prachtige uitzicht over het water, waarbij de gezellige drukte van de vele boten aan u voorbijtrekt. Natuurlijk gaan we ook zelf het water op. Naast het hotel ligt de rondvaartboot op ons te wachten die ons door Nationaal Park ‘Alde Feanen’ en de veenafgravingen vaart, één van de mooiste ongerepte natuurgebieden van Nederland. Verder wacht ons een ontvangst in het Skûtsjesmuseum De Stripe in Eernewoude. Rond en in het museum ontvouwt zich het verhaal van het ‘eigenwijze’ Friese Skûtsje. Daarnaast verkennen we de omgeving ook per bus en kunnen we een bezoek brengen aan het Jopie Huisman museum. We lunchen onderweg. Verder maken we een excursie naar Leeuwarden voor een bezoek aan het Fries Museum. De collectie van dit mooie museum vertelt de verhalen van Friesland en zijn bewoners. De objecten lopen uiteen van archeologische vondsten tot moderne kunst. Na de inbegrepen lunch is er wat vrije tijd om door de Friese hoofdstad te wandelen, voordat we terugkeren naar ons hotel in Eernewoude. Mocht er tijd in het programma zijn, dan is het bezoekerscentrum en het Kokelhûs erg de moeite waard. Het belooft een fijne vakantie te worden, waarbij u het gevoel heeft er toch even helemaal uit te zijn.

Hotel & omgeving

Hotel Princenhof

Op een prachtige locatie, direct aan de Friese meren, ligt Hotel Princenhof. Rust en ruimte zijn hier de sleutelwoorden. De bijzondere ligging en het weidse uitzicht over het water maken het gastvriendelijke Princenhof tot een verrassende bestemming. Het hotel heeft een bar en een sfeervol restaurant. De gerechten die op het menu staan, zijn gebaseerd op de traditioneel Friese keuken met Friese streekproducten. De kamers (per lift bereikbaar) zijn voorzien van tv, telefoon en badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Reissom
2-pk meerzicht
€ 1.070,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk meerzicht alleengebruik € 180,-
Geen toeslag voor 1-pk landzijde alleengebruik

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• excursies volgens programma
• boottocht

Niet inbegrepen
• entreegelden musea
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.