Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

8-daagse reis 

vr 5 t/m vr 12 juni 2020 > Gegarandeerd vertrek!
vr 28 aug t/m vr 4 september 2020

Aangepast

1.085,00

Dagprogramma

Programma
Vanuit het hotel kunt u zó de Brink op wandelen, waar u allerlei winkeltjes vindt. Vanzelfsprekend maken we ook excursies. Om te beginnen een toeristische tocht (met gidsende chauffeur) langs oude Drentse dorpen. Deze sluiten we af met een lunch bij een oud-Saksische koffie & pannenkoekboerderij. Ook rijden we naar Ossenzijl, waar wij inschepen voor een rondvaart dwars door de natuur van de Weerribben, een moerasbos met vaarten, vogels en eindeloze rietvelden. Kapitein Tiemen vertelt zeer humoristisch over de ‘ribben’ en de natuur. Via een toeristische route en een lunch onderweg rijden we terug naar Dwingeloo. Verder gaan we naar Museum de Proefkolonie. Hier keren we 200 jaar terug in de tijd en volgen de voetsporen van de eerste kolonisten, nadat Napoleon Nederland in armoede had achtergelaten. Tenslotte rijden we naar de Hunebedden in Borger. De expositie in het Hunebedcentrum laat ons zien hoe de hunebedbouwers duizenden jaren leefden en woonden. Na de lunch rijden we terug naar het hotel. We kunnen eventueel nog een tocht maken met de paardentram of in juni naar het Festival Zomerzinnen, uw reisleider zal aanvullend voorstellen doen voor leuke facultatieve korte uitstapjes.

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel waar u verblijft is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van het plaatsje Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel, gekenmerkt door een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen eraan bij dat het al jaren een succesbestemming is. Men kent er onze wensen zodat u een goede verzorging wacht. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Prijzen

Reissom
juni: € 1.085,-
augustus: € 1.085,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 110,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies incl. boottocht
• entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.