Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

8-daagse reis 

vr 27 augustus t/m vr 3 september

Aangepast

1.295,00

Dagprogramma

Programma
Vanuit het hotel kunt u zó de Brink opwandelen, waar u allerlei winkeltjes vindt. Vanzelfsprekend maken we ook excursies. Om te beginnen een toeristische tocht (met gidsende chauffeur) langs oude Drentse dorpen, met aansluitend een lunch bij een oud-Saksische koffie & pannenkoekboerderij. Ook rijden we naar Ossenzijl, waar wij inschepen voor een rondvaart dwars door de ongerepte natuur van de Weerribben; kapitein Tiemen vertelt op humoristische wijze over de ‘ribben’ en de natuur. Via een toeristische route en een lunch onderweg rijden we terug naar Dwingeloo. Verder gaan we naar Museum de Proefkolonie. Hier keren we 200 jaar terug in de tijd en treden we in de voetsporen van de eerste kolonisten nadat Napoleon Nederland in armoede had achtergelaten. Tenslotte rijden we naar de Hunebedden in Borger. De expositie in het Hunebedcentrum laat ons zien hoe de hunebedbouwers woonden en leefden. Na de lunch rijden we terug naar het hotel. We kunnen eventueel nog een tocht maken met de paardentram of naar het Festival Zomerzinnen (juni), uw reisleider zal voorstellen doen voor leuke facultatieve uitstapjes.

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel (met lift) is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van het plaatsje Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel met een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen eraan bij dat het al jaren een geliefde accommodatie is. Men kent er onze wensen zodat u een goede verzorging wacht. De kerstmaaltijden krijgen natuurlijk een extra feestelijk tintje. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.295,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 155,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies incl. boottocht
• entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.