Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

7-daagse nieuwjaarsreis

zondag 27 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021

Aangepast

Aangepast

1.255,00

Dagprogramma

Programma
U kunt ervoor kiezen om na het kerstverblijf in hotel Wesseling te blijven en er tevens oud & nieuw door te brengen. De nieuwkomers worden net voor de lunch verwacht. Na een goede nachtrust duiken we de geschiedenis in door een bezoek te brengen aan het hunebedcentrum in Borger. Ontdek hoe men in een ver verleden leefde en hoe de reusachtige stenen van de hunebedden in het Hondsruggebied terecht kwamen. Geniet vervolgens van een bustocht door het nationaal park de Weerribben. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Een dag later genieten we van lekkers in een historische omgeving. Vanwege de ouderdom en rijke inventaris van het koetshuis en de koetsierswoning is Landgoed Mensinge een van de meest boeiende havezaten van de streek. Als Oudejaarsdag aanbreekt gaan we naar Museum de Proefkolonie. Hier treden we in de voetsporen van de eerste kolonisten nadat Napoleon Nederland in armoede had achtergelaten. Bij terugkeer wacht ons een feestelijk driegangendiner en richten we ons op de toekomst. De rest van de avond brengen we gezellig door met oliebollen, prosecco en borrelhapjes. Op Nieuwjaarsdag komt fluitist Paul Smithuis 2021 muzikaal inluiden, waarna we ‘s avonds afsluiten in stijl met een feestelijk diner.

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van het plaatsje Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel, gekenmerkt door een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen eraan bij dat het al jaren een suc-ceslocatie is. Men kent er onze wensen, zodat u een goede verzorging wacht. De kerstmaaltijden krijgen natuurlijk een extra feestelijk tintje. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn per lift bereikbaar. Een aantal kamers bevindt zich in het tegenover gelegen Hotel de Brink. Graag bij boeking aangeven.

Prijzen

Reissom
€ 1.255,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 80,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• omschreven programma
• entreegelden

Tip!
Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Dwingeloo door de arrangementen te combineren.

Vervoer

Vervoer
U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.255,00