Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

7-daagse kerstreis

maandag 21 december t/m zondag 27 december 2020

Aangepast

Aangepast

1.265,00

Dagprogramma

Programma
Het programma begint met een smakelijke lunch. Later die dag maken we nader kennis met elkaar onder het genot van huisgemaakte appelcake. Het beloven weer gezellige dagen te worden waarbij een aangename combinatie van vermaak en rust de boventoon voeren. We trekken er ook op uit in de omgeving. Tijdens een Drentse dorpentocht komen we in Spier, Wijster, Mantinge en Gees, terwijl onze chauffeur toelichting geeft. In Echten krijgen we een traditionele ‘Windsor tea’ in kerstsfeer aangeboden in de statige villa uit 1914. Qua aankleding is de villa teruggebracht naar de beginperiode in ‘Late’ Edwardiaanse stijl. Om even bij te komen brengen we een rustgevend bezoek aan de Orchideeënhoeve in Luttelgeest. U ziet hier niet alleen orchideeën, maar ook vlinders en kleine papagaaien. Op kerstavond vertrekken we naar Groningen om in de “der Aa kerk” naar de engelachtige stemmen van het Roder jongenskoor te luisteren. Op kerstochtend kunt u eventueel een kerkdienst bijwonen of naar de kersttoespraak van onze Koning luisteren op tv. Helemaal in de sfeer gaan we vervolgens aan tafel voor het feestelijke vijfgangendiner. Ook twee kerstdag draait het om sfeer en lekker eten. Na de kerstbrunch kunt u in het hotel genieten van een muzikaal optreden van harpiste Mechteld Karlien de Jongh, met name bekend vanwege haar verfijnde spel, verschijning en prachtige harpen. Hotel Wesseling kijkt weer uit naar uw komst!

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel, gekenmerkt door een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen eraan bij dat het al jaren een succeslocatie is. Men kent er onze wensen, zodat u een goede verzorging wacht. De kerstmaaltijden krijgen natuurlijk een extra feestelijk tintje. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn per lift bereikbaar. Een aantal kamers bevindt zich in het tegenover gelegen Hotel de Brink. Graag bij boeking aangeven.

Prijzen

Reissom
€ 1.265,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 80,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• omschreven programma (incl. voorstellingen)
• entreegelden

Tip!
Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Dwingeloo door de arrangementen te combineren.

Vervoer

Vervoer
U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.265,00