Dwingeloo, Drenthe

**** Hotel Wesseling

7-daagse nieuwjaarsreis

vr 27 dec t/m do 2 jan > deze reis heeft vertrekgarantie!

Aangepast

1.225,00

Dagprogramma

Programma
U kunt ervoor kiezen om na het kerstverblijf op de vorige pagina in hotel Wesseling te blijven en er tevens oud & nieuw door te brengen. De nieuwkomers worden net voor de lunch verwacht. Na een goede nachtrust duiken we de geschiedenis in door een bezoek te brengen aan het hunebedcentrum in Borger. Ontdek hoe de oermens leefde en hoe de reusachtige stenen van de hunebedden in het Hondsruggebied terecht kwamen. Geniet vervolgens van een excursie met gids naar het Nationaal Park de Weerribben. Het is het grootste aaneengesloten laagveenmoeras van Noordwest-Europa. Als u nog energie heeft, kunt u maandagavond mee naar het Lawei theater van Drachten. Daar voert het Ballet van Tatarstan de voorstelling Sleeping Beauty op. In dit sprookjesballet wordt het verhaal vertelt van prinses Aurora die zich aan het spinnenwiel prikt en honderd jaar in slaap valt. Als oudjaarsdag aanbreekt gaan we naar Museum de Proefkolonie. Hier keren we 200 jaar terug in de voetsporen van de eerste kolonisten nadat Napoleon Nederland in armoede had achtergelaten. Bij terugkeer wacht ons een feestelijk driegangendiner en richten we ons op de toekomst. De rest van de avond brengen we gezellig door met oliebollen, prosecco en borrelhapjes. We beginnen 2020 rustig met een brunch en een middagoptreden in het hotel door troubadour Columba die met muziek het nieuwe jaar inluidt.

Hotel & omgeving

**** Hotel Wesseling
Het hotel is gevestigd in een van de historische panden aan de oude brink van het plaatsje Dwingeloo. Het is een gerenommeerd familiehotel, gekenmerkt door een smaakvol interieur. De huiselijke sfeer en de uitstekende keuken dragen er aan bij dat het al jaren een succesbestemming is. Men kent er onze wensen zodat u een goede verzorging wacht. De kerstmaaltijden krijgen natuurlijk een extra feestelijk tintje. De hotelkamers beschikken over radio, tv, telefoon, wifi, een kluisje en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn per lift bereikbaar.

Prijzen

Reissom
€ 1.225,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 80,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• dagelijks koffie/thee
• omschreven programma (excl. voorstelling)

Optioneel
Ballet van Tatarstan 30 december € 43,50

Tip!

Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Dwingeloo door de arrangementen op pagina 35 en 36 te combineren.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.