Domburg, Zeeland

Badhotel Domburg ****

8-daagse reis
zo 20 t/m zo 27 september – Vertrekgarantie!

Rustig

Rustig

1.535,00

Dagprogramma

Programma 

Het grillige duinlandschap, het Zeeuwse licht en de altijd weer anders lijkende zee hebben in het verleden dichters, schrijvers en vooral ook schilders geïnspireerd. In de voetsporen van Toorop en Mondriaan kunt ook ú zich laten meeslepen door de schoonheid van Domburg en omgeving. Er staat een prachtige bustocht over Walcheren op het programma met een lunchstop (voor eigen rekening) in Vlissingen. De twee kilometer lange boulevard van Vlissingen ligt er uitnodigend bij voor een wandeling. Vanaf de talrijke bankjes geniet u van het scheepvaartverkeer op de Westerschelde. Een andere keer rijdt de bus naar Middelburg, de monumentenstad van Zeeland. Blikvanger is het stadhuis aan de Markt, met zijn torentjes en beelden een fraai voorbeeld van gotiek. We verkennen de stad per paardentram en sluiten af met een bezoek aan het Zeeuws Museum; u vindt er een collectie kunstschatten die herinnert aan het Zeeuwse verleden. Tot slot staat een rondvaart met de Lady Madeleine op het programma. De tocht voert vanuit Middelburg door het Kanaal van Walcheren naar het Veerse Meer (inclusief een kleine lunch). Bij mooi weer kunt u op het dek genieten van een weids uitzicht. U kunt erop rekenen dat deze reis in velerlei opzichten een ontdekking wordt!

Hotel & omgeving

**** Badhotel Domburg

In het Badhotel Domburg (met lift) vindt u de grandeur van vervlogen tijden terug in een ambiance waarbij gastvrijheid en genieten zeer hoog in het vaandel staan. De Zeeuw-se stranden, de golvende duinen en het karakteristieke centrum van Domburg liggen letterlijk om de hoek. Het hotel heeft een stijlvol restaurant, een Grand Café, een bibliotheek en een terras. Het ontbijt staat in buffetvorm voor u klaar, de diners worden uitgeserveerd. Tevens beschikt het hotel over een verwarmd binnenzwembad en een schoonheidssalon. De ruime kamers hebben telefoon, tv, koelkastje, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.535,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 195,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 3 excursies met 2x lunch
• boottocht

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.