Dalfsen, Overijsel

Hotel Mooirivier ****

8-daagse reis

za 3 t/m za 10 juli

Vitaal

Vitaal

1.685,00

Dagprogramma

Programma
De omgeving van het hotel, het Overijsselse Vechtdal, wordt gekenmerkt door prachtige natuur. U zult hier genieten van de weidse uitzichten en het idyllische landschap, waarin havezaten, kastelen en landgoederen het decor vormen. Er zijn vier excursies in het programma opgenomen. Om te beginnen rijden we met de bus en gids de bekende Sallandroute die voert over de Holterberg naar Nijverdal. Aan het begin van de middag gebruiken we een lunchvervangende high-tea. Verder staat een bezoek aan Museum de Fundatie in Zwolle op het programma. Dit museum is gevestigd in het voormalig Paleis van Justitie, een in het oog springend gebouw met een ellipsvorm dat bekleed is met niet minder dan 55.000 tegeltjes. In ‘de Wolk’ zijn twee tentoonstellingsruimtes ingericht. U ziet hier een prachtige collectie oude, moderne en hedendaagse kunst. We lunchen onderweg. Een andere keer wacht ons een prachtige rondvaart over de Overijsselse Vecht in Ommen. Een bezoek aan het stadje Hattem, met bezichtiging van het Anton Pieck Museum, mag uiteraard niet overgeslagen worden. Tot slot is eenmaal een transfer naar het centrum van Dalfsen bij de reissom inbegrepen, zodat u desgewenst op eigen gelegenheid dit stadje kunt ontdekken. Gaat u mee?

Hotel & omgeving

**** Hotel Mooirivier
Aan de rand van Dalfsen, direct aan de Overijsselse Vecht, ligt Hotel Mooirivier op een rustige locatie. De natuur is rijkelijk vertegenwoordigd, dus heeft u een keer geen zin om deel te nemen aan het programma, dan zit u bij mooi weer vorstelijk op het terras, dat direct aan het water gelegen is. In het restaurant geniet u van lokale gerechten, bereid met streekproducten. De standaardkamers (allemaal op de parterre en gelegen in het hoofdgebouw) hebben uitzicht op de tuin en beschikken over tv, telefoon, wifi, en badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.685,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
• 2-pk alleengebruik € 350,-
• 2-pk Superior kamer € 80,-
2-pk Superior alleengebruik € 500,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 4 excursies incl. boottocht
• dagelijks koffie/thee
• transfer naar Dalfsen v.v.

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.

1.685,00