Dalfsen, Overijsel

Hotel Mooirivier ****

8-daagse teken- en schilderreis

za 10 t/m za 17 juli

senior-reis-rustig

Rustig

1.935,00

Dagprogramma

Programma
Deze teken- en schilderreis staat onder leiding van Joan Lichtenbelt, kunstschilder en beeldhouwer. Als geen ander weet Joan de deelnemers op onze teken- en schilderreizen op een geweldige manier te inspireren en begeleiden, waardoor ongekende talenten boven komen drijven; teken- of schilderervaring is niet noodzakelijk. De schilderweek staat in het teken van kleurrijke Moderne Kunst. Een voorbeeld hiervan is de kunstbeweging Cobra, met Corneille, Appel en Constant. Verder ook Pop Art met David Hockney, Le Roy Neiman en een paar Graffiti artiesten zoals Keith Haring en L7M. U kunt zich daarnaast bekwamen in onderwerpen en materiaal naar eigen keuze. Het is de bedoeling om uw eigen schildersmaterialen mee te nemen en een schetsboekje voor onderweg. Materialen zijn beperkt ‘in huis’ tegen kostprijs verkrijgbaar. Werkt u liever met speksteen of albast, dan is het nodig dit vooraf door te geven, zodat Joan de gewenste materialen kan meebrengen. Als het weer het toelaat, kan er ook buiten worden gewerkt. Ter afwisseling maken we een middagexcursie naar Museum de Fundatie in Zwolle. Dit museum is gevestigd in het voormalig Paleis van Justitie, een in het oog springend gebouw met een ellipsvorm dat bekleed is met 55.000 tegeltjes. In ‘de Wolk’ zijn twee tentoonstellingsruimtes ingericht. U ziet hier een prachtige collectie van uiteenlopende kunst.

Hotel & omgeving

**** Hotel Mooirivier
Aan de rand van Dalfsen, direct aan de Overijsselse Vecht, ligt Hotel Mooirivier op een rustige locatie. De natuur is overal aanwezig, dus heeft u een keer geen inspiratie voor een tekening of schilderij, dan zit u bij mooi weer vorstelijk op het terras, dat direct aan het water gelegen is. In het restaurant geniet u van gerechten, bereid met lokale producten. De standaardkamers (allemaal op de parterre in het hoofdgebouw) hebben uitzicht op de tuin en beschikken over tv, telefoon, wifi, en badkamer met douche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.935,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
• 2-pk alleengebruik € 395,-
• 2-pk Superior kamer € 80,-
2-pk Superior alleengebruik € 500,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• creatief programma
• 1x excursie

Niet inbegrepen
• entreegelden
• materiaalkosten

Vervoer

Vervoer

U wordt voor deze reis van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst in loop van de middag, terugreis na het ontbijt.

1.935,00