Cala Ratjada, Mallorca – Spanje

Green Garden Aparthotel ****

11-daagse vliegreis

woensdag 5 mei t/m zaterdag 15 mei 2021

Rustig

Rustig

1.795,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Cala Ratjada is een oorspronkelijk vissersdorpje met een oude kern, een haventje en verschillende eetgelegenheden. Elke zaterdagochtend is er markt en natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het natuurpark Levant Nationaal Park dat naast Cala Ratjada ligt. Er zijn in Cala Ratjada geen hoogteverschillen, zodat u goed uit de voeten kunt. Twee dagtochten zijn inclusief. Allereerst een eilandtocht naar de kleine haven van Puerto de Soller, gelegen aan een schitterende baai. Hier genieten we van een  picknicklunch en rijden in de middag door het prachtige Tramuntana-gebergte naar het bergdorp Valldemossa. Het dorp dankt zijn bekendheid aan de componist  chopin, die hier enkele maanden van zijn leven in het Kartuizerklooster woonde. Tijdens de tweede excursie rijden we naar het noorden voor een bezoek aan Alcúdia, een stadje met middeleeuwse stadsmuren en een mooi stadhuis. Na een korte wandeling door de nauwe straatjes zoeken we een schaduwrijke plek voor een picknicklunch. We rijden verder via Pollença naar Formentor. Voordat we terugrijden bezoeken we het klooster van Lluc, gesticht in de 13e eeuw en voorzien van een prachtig interieur dat indertijd door Antoni Gaudí is gerestaureerd. Uw reisleiding zal verdere suggesties doen voor een aantrekkelijke invulling van uw vakantie. Bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde grotten van Drach of een dagje naar de hoofdstad Palma de Mallorca met de beroemde kathedraal.

Hotel & omgeving

**** Green Garden Aparthotel
Wegens succes in voorgaande jaren verblijven we ook dit jaar weer in het sfeervolle Green Garden Aparthotel (op all inclusive basis) in het noordoosten van Mallorca. Het gezellige centrum van Cala Ratjada met zijn levendige haven ligt op loopafstand. In de ruime tuin rondom het buitenzwembad van het hotel kunt u ontspannen in de Spaanse voorjaarszon. Het hotel heeft tevens een binnenzwembad. De appartementen en studio’s beschikken over tv, telefoon, airco, kitchenette, kluis, wifi en een badkamer met  douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een ruim balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.795,-
p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
studio alleengebruik € 250,-

Inbegrepen
• vliegreis Mallorca v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• All inclusive verzorging
• 2 busexcursies

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U vliegt vanuit Rotterdam in ca. 2,5 uur rechtstreeks naar Palma de Malllorca. Aansluitend bustransfer van circa een uur naar uw hotel. De terugvlucht is rechtstreeks  terug naar Rotterdam.