Cala Ratjada, Mallorca – Spanje

Green Garden Aparthotel ****

11-daagse vliegreis

wo 15 t/m za 25 september

senior-reis-rustig

Rustig

1.965,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Cala Ratjada is van oorsprong een vissersdorpje gelegen aan de noordoostkust van Mallorca. Een oude kern, pitto-resk haventje en verschillende eetgelegenheden voorzien het plaatsje van een eigen identiteit. Elke zaterdagochtend is er markt en natuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het natuurpark Levant Nationaal Park dat naast Cala Ratjada ligt. Er zijn in Cala Ratjada geen hoogteverschillen, zodat u goed uit de voeten kunt. Twee dagtochten zijn inclusief. Allereerst een eilandtocht naar de kleine haven van Puerto de Soller, gelegen aan een schitterende baai. Hier genieten we van een picknicklunch en rijden in de middag door het prachtige Tramuntana-gebergte naar het bergdorp Valldemossa. Het dorp is uitgegroeid tot een van de mooiste bezienswaardigheden van Mallorca en dankt zijn bekendheid mede aan de componist Chopin, die hier enkele maanden van zijn leven in het Kartuizerklooster woonde. Tijdens de tweede excursie rijden we naar het noorden voor een bezoek aan Alcúdia, een stadje met middeleeuwse stadsmuren en een mooi stadhuis. Na een kleine wandeling door de nauwe straatjes zoeken we een schaduwrijke plek voor een picknicklunch. We rijden verder via Pollença naar Formentor. Voordat we terugrijden bezoeken we het klooster van Lluc, gesticht in de 13e eeuw. Dit belangrijkste bedevaartsoord van Mallorca heeft een prachtig interieur dat indertijd door Antoni Gaudí is gerestaureerd. Uw reisleiding zal verdere voorstellen doen voor een aantrekkelijke invulling van uw vakantie. Bijvoorbeeld een bezoek aan de beroemde grotten van Drach of een dagje naar de hoofdstad Palma de Mallorca met de beroemde kathedraal.

Hotel & omgeving

**** Green Garden Aparthotel
Wegens succes in voorgaande jaren verblijven we ook dit jaar weer in het sfeervolle Green Garden Aparthotel (op all inclusive basis) in het noordoosten van Mallorca. Het gezellige centrum van Cala Ratjada met zijn levendige haven ligt op loopafstand. In de ruime tuin rondom het buitenzwembad van het hotel kunt u ontspannen in de Spaanse najaarszon. Het hotel heeft tevens een binnenzwembad. De appartementen en studio’s beschikken over tv, telefoon, airco, kitchenette, kluis, wifi en een badkamer met douche, toilet en föhn. Alle kamers hebben een ruim balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.965,- p.p. o.b.v. 2 personen

Toeslagen p.p.
studio alleengebruik € 255,-

Inbegrepen
• vliegreis Mallorca v.v.
• luchthavenbelastingen/brandstofheffingen
• All inclusive verzorging
• 2 busexcursies
• bustransfers v.v.

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U vliegt rond de middag vanuit Rotterdam in ca. 2,5 uur rechtstreeks naar Palma de Mallorca. Aansluitend bustransfer van circa een uur naar uw hotel. De terugvlucht rechtstreek naar Rotterdam is in de middag.