Breda, Noord-Brabant

**** Golden Tulip Hotel Keyser

6-daagse kerstreis

ma 23 t/m za 28 dec > deze reis heeft vertrekgarantie!

Rustig

1.210,00

Dagprogramma

Programma
Het arrangement begint met een koffietafel op de aankomstdag. U zult deze dagen kennismaken met de Brabantse hartelijkheid. Allereerst treedt violist Evert-Jan Schuur voor ons op in het hotel. De volgende dag brengen we een bezoek aan het Begijnhof van Breda. In Museum ’t Duvelke, in het Begijnhof, kunt u een collectie bewonderen van poppen en poppenhuizen van de laatste 100 jaar. 24 december gaan we naar de abdij van Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar we worden verwacht voor een rondleiding door de brouwerij met een film over de abdij en het kloosterleven. Na afloop staat er een rijke Bourgondische broodmaaltijd (de zogenaamde abdijlunch) voor ons klaar. 1e kerstdag gaan we naar het Chassé Theater van Breda. Hier kunt u optioneel de voorstelling Hotel door Cirque Eloize bijwonen. Deze bijzondere kerstvoorstelling met topacrobatiek en live muziek vindt plaats in een tijdloos art-deco hotel waar allerlei vreemdelingen elkaar ontmoeten. Bij thuiskomst in het hotel schuiven we aan voor het viergangenkerstdiner. Daags erna gaan we erop uit naar Oudenbosch waar we de kerststal en de indrukwekkende basiliek bewonderen. De basiliek is gebouwd naar het voorbeeld van de Sint-Pieter en de Sint- Jan van Lateranen in Rome. Als we alle kerstmaaltijden genuttigd hebben bezoeken we het Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur. We krijgen inzicht in de geschiedenis van het handzetten en de boekdrukkunst. Wij durven het zwart op wit te drukken dat u geen spijt zult krijgen van dit kerstverblijf in Breda.

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Hotel Keyser
In de oude vestingstad Breda brengen we de kerstdagen door in het Golden Tulip Hotel Keyser, een rustig gelegen stadshotel midden in het centrum. Het hotel (met lift) staat bekend om zijn gastvrije sfeer; het personeel zorgt ervoor dat u zich hier direct thuis voelt. U zult zich tijdens de feestdagen uitstekend verzorgd weten met veel aandacht voor de (kerst) diners. Het ontbijt is in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd. De hotelkamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, kluisje, tv, koffie en theefaciliteiten, wifi en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom

€ 1.210,-
2-pk alleengebruik € 90,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• dagelijks koffie/thee
• omschreven programma (excl. voorstelling)
• entreegelden

Optioneel
Cirque Eloize 25 december € 34,-

Tip!
Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Breda door de arrangementen op pagina 29 en 30 te combineren.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.