Breda, Noord-Brabant

**** Hotel Merlinde

6-daagse nieuwjaarsreis

maandag 28 december 2020 t/m zaterdag 2 januari 2021

Rustig

Rustig

1.385,00

Dagprogramma

Programma
Het is mogelijk om Kerstmis én Oud & Nieuw in dit fantastische hotel in Breda door te brengen. In beide gevallen ontmoet u op de dag van aankomst uw medereizigers. Na een goede nachtrust zoeken we de frisse buitenlucht op in Kinderdijk. We gaan aan boord van een rondvaartboot voor een tocht langs de pittoreske molens. Verder staat er een bus excursie naar Boxtel op het programma (met high tea onderweg). Hier wacht ons een ontvangst in Museum Vekemans. Dit museum herbergt de collectie ‘Brabant Goedgemutst’ en ‘Waschen en Strijken’. U vindt hier een schat aan ambachtelijkheden en vakmanschap op het gebied van kunst, Brabantse poffers en natuurlijk alles wat met wassen en strijken te maken heeft. Zodra de laatste dag van het jaar aanbreekt, bezoeken we het kaarsenmuseum in Baarle-Hertog. Hier wordt u verrast door een uitzonderlijke collectie gebeeldhouwde kaarsen van Frits Spies. De gedetailleerd vervaardigde, veelal religieuze kunstwerken van bijenwas zijn driedimensionaal gevormd en soms meer dan twee meter hoog. We sluiten ons bezoek af met een Enclavelunch bestaande uit diverse broden waaronder boerenwit, krentenmik, roggebrood en chocoladebroodjes. Laat ook de Kempische koffiewafels u goed smaken. Houd nog wel een gaatje vrij voor het feestelijke viergangen oudejaarsdiner! Op nieuwjaarsdag komt violist Evert Jan Schuur 2021 muzikaal inluiden.

Hotel & omgeving

**** Hotel Merlinde
Op loopafstand van het historische centrum ligt het in kerstsfeer gehulde hotel Merlinde. In de versierde lounges met openhaard komt u heerlijk tot rust. Ook aan de inwendige mens wordt veel aandacht besteed. Hier werkt een kok met liefde voor zijn vak en dat zult u zeker terugzien in de feestelijke kerstdiners. De hotelkamers (per lift be-reikbaar) beschikken over een telefoon, tv, thee/koffie faciliteiten, kluisje en een badkamer met ruime inloop douche, föhn en toilet. De comfort en ruime superior kamers beschikken over comfortabele luxe hoog/laag bedden, de standaard kamers over twee losse boxspring bedden. Indien u een douchestoel wenst, gelieve dit bij uw boeking aan te geven.

Prijzen

Reissom

€ 1.325,-
2-pk alleengebruik € 105,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 2x daags koffie/thee
• omschreven programma
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst na de lunch, terugreis na het ontbijt.