Breda, Noord-Brabant

**** Hotel Merlinde

7-daagse kerstreis

dinsdag 22 december t/m maandag 28 december 2020

Rustig

Rustig

1.495,00

Dagprogramma

Programma
We hebben voor de feestdagen een mooi en gevarieerd programma voor u samengesteld, te beginnen met de lunch op aankomstdag. De volgende dag brengen we een bezoek aan de Grote Kerk en het begijnhof. In museum ‘t Duvelke, in het Begijnhof, kunt u een collectie bewonderen van poppen en poppenhuizen van de laatste 100 jaar. Diezelfde avond geeft de begaafde pianist Vital Stahievitch een recital in ons hotel. Hij treedt op over de hele wereld en neemt deel aan diverse internationale festivals en masterclasses. Verder gaan we naar de abdij van Koningshoeven in Berkel-Enschot, waar we worden verwacht voor een rondleiding door de brouwerij met een film over de abdij en het kloosterleven. Na afloop staat er een rijke Bourgondische broodmaaltijd (de zogenaamde abdijlunch) voor ons klaar. Ook de beide kerstdagen zullen niet ongemerkt voorbijgaan. Als eerste kerstdag aanbreekt, kunt u desgewenst een kerkmis bijwonen of naar de kersttoespraak van de koning kijken. ‘s Avonds kunt u genieten van een viergangenkerstdiner. Daags erna gaan we erop uit naar Oudenbosch waar we de kerststal en de indrukwekkende basiliek bewonderen. De basiliek is gebouwd naar het voorbeeld van de Sint-Pieter en de Sint-Jan van Lateranen in Rome. Als we de kerstmalen genuttigd hebben, bezoeken we het Nederlands Drukkerij Museum in Etten-Leur. We krijgen inzicht in de geschiedenis van het handzetten en de boekdrukkunst. We durven het zwart op wit te drukken dat u absoluut geen spijt zult krijgen van dit kerstverblijf in Breda!

Hotel & omgeving

**** Hotel Merlinde
Op loopafstand van het historische centrum ligt het in kerstsfeer gehulde hotel Merlinde. In de versierde lounges met openhaard komt u heerlijk tot rust. Ook aan de inwendige mens wordt veel aandacht besteed. Hier werkt een kok met liefde voor zijn vak en dat zult u zeker terugzien in de feestelijke kerstdiners. De hotelkamers (per lift bereikbaar) beschikken over een telefoon, tv, thee/koffie faciliteiten, kluisje en een badkamer met ruime inloop douche, föhn en toilet. De comfort en ruime superior kamers beschikken over comfortabele luxe hoog/laag bedden, de standaard kamers over twee losse boxspring bedden. Indien u een douchestoel wenst, gelieve dit bij uw boeking aan te geven.

Prijzen

Reissom

€ 1.495,-
p.p. bij 2 personen(standaard twin)

Toeslagen p.p.
2-pk standaard alleengebruik € 185,-
2-pk comfort € 55,-
2-pk comfort alleengebruik € 250,-
2-pk superior € 90,-
2-pk superior alleengebruik € 335,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunch aankomstdag
• lunchpakket terugreis
• 2x daags koffie/thee
• omschreven programma
• entreegelden

Vervoer

Vervoer
U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop ook weer thuis gebracht. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.495,00