Breda, Noord-Brabant

**** Golden Tulip Hotel Keyser

6-daagse nieuwjaarsreis

za 28 dec t/m do 2 jan > deze reis heeft vertrekgarantie

Rustig

1.325,00

Dagprogramma

Programma
Het is mogelijk om kerstmis én nieuwjaar in Breda door te brengen. In beide gevallen ontmoet u op de aanvangsdag van dit programma uw medereizigers. Het begint meteen wervelend met een optionele voorstelling in het Chassé theater dat op slechts enkele minuten loopafstand van het hotel ligt. Hier kunt u genieten van An Irish Christmas waarbij folk- en traditionele Ierse muziek en dans wordt opgevoerd door o.a. dansers van de bekende dansshows Lord of the Dance en Riverdance. Na een goede nachtrust krijgen we bezoek van pianist Joep Peeters die in het hotel voor ons zal optreden. Daags erna zoeken we de frisse buitenlucht op bij de Kinderdijk. We gaan aan boord van een rondvaartboot voor een tocht langs de pittoreske molens. Zodra de laatste dag van het jaar aanbreekt bezoeken we het kaarsenmuseum in Baarle- Hertog. Hier wordt u verrast door een uitzonderlijke collectie gebeeldhouwde kaarsen van Frits Spies. De gedetailleerd vervaardigde, veelal religieuze kunstwerken van bijenwas zijn driedimensionaal gevormd en soms meer dan twee meter hoog. We sluiten ons bezoek af met een Enclavelunch bestaande uit diverse broden waaronder boerenwit, krentenmik, roggebrood en chocoladebroodjes. Laat ook de Kempische koffiewafels u goed smaken. Hou nog wel een gaatje vrij, want ’s avonds volgt een feestelijk viergangen oudjaarsdiner. In het nieuwe jaar komt fluittist Paul Smithuis ons vermaken met een muzikale middag. Een heerlijk begin van 2020!

Hotel & omgeving

**** Golden Tulip Hotel Keyser
In de oude vestingstad Breda brengen we de kerstdagen door in het Golden Tulip Hotel Keyser, een rustig gelegen stadshotel midden in het centrum. Het hotel (met lift) staat bekend om zijn gastvrije sfeer; het personeel zorgt ervoor dat u zich hier direct thuis voelt. U zult zich tijdens de feestdagen uitstekend verzorgd weten met veel aandacht voor de (kerst) diners. Het ontbijt is in buffetvorm, de diners worden uitgeserveerd. De hotelkamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, kluisje, tv, koffie en theefaciliteiten, wifi en een badkamer met inloopdouche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom

€ 1.325,-
2-pk alleengebruik € 105,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• dagelijks koffie/thee
• omschreven programma (excl. voorstelling)
• entreegelden

Optioneel
An Irish Christmas 28 december € 35,-

Tip!
Breng zowel kerst als oud & nieuw door in Breda door de arrangementen op pagina 29 en 30 te combineren.

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop weer voor de deur thuis afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.