Bergambacht, Zuid-Holland

Hotel De Arendshoeve ****

6-daagse reis
zo 2 t/m vr 7 augustus 2020 > Gegarandeerd vertrek!

Reiscategorie Aangepast

1.165,00

Dagprogramma

Programma

Op het lommerrijke en beschutte terras van het hotel, met uitzicht op de molen ‘Den Arend’, is het volop genieten. De omgeving staat borg voor het maken van interessante uitstapjes. Daarnaast is er voldoende vrije tijd ingebouwd voor eigen invulling; het kleine centrum van Bergambacht ligt op loopafstand. Om te beginnen maken we een korte verkenningstocht (met gidsende chauffeur) door de Hollandse polders en genieten we van een lunch op een gezellige locatie. Ook staat een zilver-uitje op het programma en brengen we een bezoek aan het zilverstadje Schoonhoven. In het Nederlands Zilvermuseum kunt u de prachtige collectie gebruikszilver bekijken van 1600 tot heden. Na afloop staat een broodjeslunch in de zilverlounge van het museum klaar. Tot slot rijden we een mooie route door Alblasserdam. Hier schepen we in voor een boottocht naar de 19 poldermolens in Kinderdijk. Na afloop genieten we onderweg van een heerlijke lunch. Kortom: een zeer afwisselend programma en een hotel van klasse, waarin u heerlijk tot rust zult komen.

Hotel & omgeving

Hotel De Arendshoeve ****

In het schilderachtige polderlandschap van de Krimpenerwaard ligt het veelbelovende Hotel De Arendshoeve. Dit betrekkelijk kleine hotel aan de rand van Bergambacht straalt een warme ambiance uit. In het souterrain van het hotel vindt u een, in romaanse stijl aangelegd, verwarmd binnenzwembad, waar u als hotelgast gratis gebruik van kunt maken. Veel producten die de chef-kok in de keuken gebruikt, komen uit de regio. De diners worden uitgeserveerd, het ontbijt en de lunch zijn in buffetvorm. De fraai ingerichte hotelkamers (per lift bereikbaar) beschikken over, telefoon, tv, kluisje, waterkoker en badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijzen

Reissom
€ 1.165,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 200,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 3 excursies
• boottocht

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer thuis afgezet. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.