Beaufort, Luxemburg

Hotel Meyer ****

8-daagse reis

za 19 t/m za 26 juni

Vitaal

Vitaal

1.495,00

Programma

Programmamogelijkheden 

Luxemburg kenmerkt zich door een fraai heuvellandschap, afgewisseld met rotsformaties en uitgestrekte bossen met snelstromende beekjes. Hier vindt u oude stadjes en machtige kastelen die onlosmakelijk verbonden zijn met een vorstelijk verleden van het Huis Nassau. Bus en chauffeur staan klaar voor een afwisselend excursieprogramma in deze streek. Over mooie routes rijden we door het prachtige Müllerthal. Deze regio wordt ook wel ‘Klein Zwitserland’ genoemd vanwege het natuurschoon en de beekjes met watervallen, waarvan de Schiessentümpel de meest bekende is. We bezoeken plaatsen zoals Echternach, de oudste stad van Luxemburg, en het bloemrijke Vianden. We maken een fotostop met zicht op het reusachtige middeleeuwse kasteel waarvan de bouw teruggaat tot de 9e eeuw. Ook het schilderachtige Clervaux met een gezellig centrum en de bekende Abdij Saint-Maurice is een bezoekje waard. Verder maken we een boottocht over de Moezel en worden we verwacht voor een rondleiding door een van de wijnkelders in Grevenmacher. Een andere keer bezoeken we in Duitsland het stadje Saarburg en Mettlach met de bekende aardewerkfabriek (en winkel) van Villeroy & Boch. Ook maken we een excursie naar het Duitse Trier, een stad vol herinneringen aan de Romeinse tijd. Bezienswaardig zijn het amfitheater, de grote basiliek en de beroemde Porta Nigra. Tot slot staat een bezoek aan hoofdstad Luxemburg op het programma. Kortom: een groots programma in één van de kleinste landen van Europa.

Hotel & omgeving

**** Hotel Meyer
Aan de rand van het dorp Beaufort staat het uitstekende Hotel Meyer, met zijn voortreffelijke (Franse) keuken. Het vijfgangendiner dat in het klassiek ingerichte restaurant wordt geserveerd is een dagelijks terugkerend hoogtepunt. Het hotel (met lift) heeft een grote bloemrijke tuin met zitjes, een overdekt terras en een verwarmd binnenzwembad (alleen per trap bereikbaar). De hotelkamers zijn voorzien van tv, radio, telefoon, minibar, kluisje en een badkamer met toilet, bad, badjas en föhn. Er is ook een aantal hotelkamers met een douche; deze kamers zijn echter wel kleiner. Graag uw voorkeur opgeven bij boeking.

Prijzen

Reissom
€ 1.495,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 135,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunch heenreis
• afscheidslunch terugreis
• busexcursies
• boottocht
• bezoek wijnkelder

Niet inbegrepen
• overige lunches
• entreegelden
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het lunchadres in Duiven gebracht. Hier stapt u na de lunch over op de bus naar Beaufort. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.