Barchem, Gelderland

Boetiek hotel BonAparte ****

8-daagse reis
di 8 t/m wo 16 juni

Rustig

1.695,00

Dagprogramma

Programma

Bij aankomst krijgt u een lunch geserveerd, waarna u zich rustig kunt installeren in uw hotelkamer of de royale parktuin kunt verkennen. De komende dagen heeft u voldoende ‘vrije’ dagen om van de faciliteiten van het hotel te genieten. Daarnaast hebben we uiteraard een aantal leuke uitstapjes gepland. We beginnen met een mooie bustocht met gidsende chauffeur door het Achterhoekse coulisselandschap, via kastelendorp Vorden naar Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Hier lijkt het net alsof je door een openluchtmuseum wandelt. Een andere keer gaan we naar Lochem voor een vaartocht met de Berkelzomp ‘Ente’ langs kasteel de Cloese en Havezathe de Heest. Deze buitenplaatsen hebben een rijke historie. Terug in Lochem lunchen we in het centrum. Een dag later brengen we een bezoek aan Museum More in kasteel Ruurlo, waar het leven en werk van grootmeester Carel Willink centraal staat. In de nabijgelegen Oranjerie gebruiken we een lichte lunch. Tot slot wacht ons een ontvangst van gastvrouw Anny Cactus bij Belevingspark Cactusoase. De rollatorvriendelijke paden leiden ons door een overdekte kas met duizenden soorten bijzondere en kleurrijke cactussen, nostalgische huisjes, oude landbouwwerktuigen en een vogeltuin met zingende vogels. We besluiten met een pannenkoekenlunch. De reisleiding zal aanvullende voorstellen doen voor het maken van facultatieve uitstapjes, zoals winkelen in Vorden, het Oranjemuseum in Diepenheim of naar glasblazerij Martorell. Het wordt een fijne reis, waarbij gezelligheid, genieten en ook rust centraal staan.

Hotel & omgeving

**** Boetiek hotel BonAparte

Achter de gevel van een monumentaal pand uit 1870 gaat het sfeervolle BonAparte hotel schuil. Het ligt op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg in het oosten van Nederland, omgeven door lommerrijke velden, bossen en vennen. In het restaurant Le Défi en de brasserie kunt u smakelijke gerechten verwachten. Er is tevens een verwarmd binnenbad met sauna en solarium. De comfortabele hotelkamers beschikken over wifi, flatscreen tv, bureau en badkamer met (inloop)douche en toilet.

Prijzen

Reissom
€ 1.695,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 195,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch aankomstdag
• volpensionverzorging
• lunchpakket terugreis
• 2x daags thee en koffie in het hotel
• excursies volgens programma
• entreegelden

Niet inbegrepen
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt van huis opgehaald met een taxi of minibus en na afloop van de reis weer voor de deur afgezet. Aankomst voor de lunch, terugreis na het ontbijt.

1.695,00