Bad Reuthe, Oostenrijk

Gesund Hotel Bad Reuthe ****

10-daagse reis
za 24 juli t/ma 2 augustus

Vitaal

Vitaal

2.165,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Vanuit Duiven rijden we via Zuid-Duitsland en universiteitsstad St. Gallen in twee dagen naar Bad Reuthe. In Vorarlberg treft u op betrekkelijk korte afstand van elkaar totaal verschillende landschappen aan: glooiende heuvels met weidse vergezichten, bergen met besneeuwde toppen en daarnaast traditionele dorpen en stadjes. We maken kennis met de verschillende gezichten van de regio met leuke bus excursies. Bovendien krijgt u de ‘Bad Reuthe card’, waarmee u gratis gebruik kunt maken van openbaar vervoer en kabelbanen Melau en Bezau. Ons programma start in Bregenz, gelegen aan de Bodensee. Eventueel nemen we de kabelbaan naar de top van de Pfänder. U heeft de tijd om wat rond te kijken (uitzicht over meer dan 200 Alpentoppen!) of te genieten van de bedrijvigheid op het meer. Daarnaast bezoeken we Feldkirch, een gezellige stad met patriciërshuizen op de markt, het raadhuis en de dom St. Nikolaus met zijn moderne glas in lood ramen. Het karakteristieke Zwitserse plaatsje Appenzell, met autovrije dorpskern, nodigt uit met fraai beschilderde huizen. Tot slot bezoeken we nog de Rheinfall bij Schaffhausen. Deze waterval, 150 meter breed en 23 meter hoog, is zeer indrukwekkend om te zien en benadrukt andermaal de veelzijdigheid van ons programma.

Hotel & omgeving

**** Gesund Hotel Bad Reuthe

Midden in het groen ligt het gesundhotel Bad Reuthe met veel toewijding gerund door de Familie Frick. Dit historische viersterrenhotel bestaat uit verschillende gebouwen. Het interieur wordt gedomineerd door natuurlijke materialen, warme kleuren en een fraaie lichtval. De keuken maakt voornamelijk gebruik van lokale ingrediënten. Diners worden uitgeserveerd. In de tuin bevindt zich een prachtig zwembad. Alle zeer ruime comfortabele kamers zijn voorzien van een balkon en een badkamer met (inloop) douche.

Prijzen

Reissom
€ 2.165,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-persoonskamer € 185,-
2-pk alleengebruik op aanvraag

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• overnachting incl. diner + ontbijt heen en terugweg
•halfpensionverzorging
• afscheidsdiner terugreis
• busexcursies
• Bad Reuthe Card

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het overstappunt in Duiven gebracht. Hier stapt u na de koffie over op de bus naar Bad Reuthe met onderweg een overnachting. De terugreis verloopt op vergelijkbare wijze.

2.165,00