Bad Neuenahr, Duitsland

**** Steigenberger Hotel

8-daagse kerstreis

vr 20 t/m vr 27 dec

Rustig

1.775,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
De gang naar het kuurpark kan een dagelijkse wandeling worden. In deze tijd van het jaar staan er verschillende stalletjes met lekkernijen en worden regelmatig korte concerten gegeven (toegang inbegrepen). In afwachting van de kerstman begint het feest in het hotel op 24 december onder het genot van een glaasje Glühwein, gepofte kastanjes en wafels met kersen, gevolgd door een feestelijk ‘Heiligenabend’-menu. Vanzelfsprekend trekken we er ook met de excursiebus op uit, want naast het gezellige Bad Neuenahr is er nog veel meer te zien in deze omgeving. Om te beginnen staat een bezoek aan het ommuurde middeleeuwse stadje Ahrweiler op het programma. Prachtige oude vakwerkhuizen bepalen hier het straatbeeld. Onderweg wordt er gepauzeerd voor een lichte lunch met een glaasje wijn in een wijnproeverij in Mayschoss. Verder wacht ons een schitterende wintertocht door de Eifel. We komen langs plaatsjes als Ahrbrüch, Adenau en Altenahr, die in kerstsfeer zijn gehuld. Een andere keer staat een tocht naar Maria Laach op het programma. Hier zien we een van de mooiste Romaanse bouwwerken van Duitsland; de imposante abdij van de benedictijnen aan de misschien wel bevroren Laacher See. En wat dacht u van een mooie tocht langs de oevers van de Rijn? Bad Neuenahr staat garant voor een heerlijk kerstverblijf!

Hotel & omgeving

**** Steigenberger Hotel Bad Neuenahr
Bad Neuenahr is een voornaam kuuroord met mooi aangelegde plantsoenen en parken. Midden in het feestelijk verlichte centrum ligt het stijlvolle Steigenberger Hotel (met lift). U ‘proeft’ hier de geschiedenis. Een wandelpromenade met restaurants, Konditoreien en luxe winkels scheiden het hotel van het fraaie kuurpark. Het grote en statige hotel heeft een klassiek ingerichte ontvangsthal en een stijlvol restaurant. De diners zijn deels in buffetvorm. De hotelkamers zijn smaakvol ingericht met tv, telefoon, gratis wifi, minibar, kluisje en badkamer met toilet, föhn en bad óf douche (graag opgeven bij boeking). Het verwarmde binnenzwembad is i.v.m. renovatie niet geopend.

Prijzen

Reissom
€ 1.775,-
p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-pk standaard € 85,-
1-pk superior € 135,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• lunch heen- en terugreis
• halfpensionverzorging
• 24 & 25 december volpension
• hotelprogramma
• busexcursies
• entree kuurpark

Niet inbegrepen
• overige lunches
• entreegelden
• extra uitstapjes

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het overstappunt in de omgeving van Zeddam gebracht. Na de lunch gaat u naar Bad Neuenahr. De terugreis verloopt op vergelijkbare wijze.