Bad Neuenahr, Duitsland

Steigenberger Hotel ****

8-daagse reis
vr 23 t/m vr 30 juli

Rustig

1.675,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Het voorname kuuroord Bad Neuenahr ligt in het met wijngaarden ‘beklede’ Ahrtal in de deelstaat Rheinland Pfalz. Vijf geneeskrachtige bronnen gaven deze plaats in de 19de eeuw internationale bekendheid en de groten der aarde kwamen hier nieuwe krachten opdoen. U kunt dagelijks een bezoekje brengen aan het kuurpark. U kunt ook wandelen in de omliggende plantsoenen en parken. Bovendien vindt u hier de ‘Trinkhalle’, goed voor een slokje gezondheid. Bad Neuenahr en de directe omgeving laten zich goed verkennen. We trekken er ook met de bus op uit. Om te beginnen een schitterende natuurtocht door de Eifel met een stop in de stad Cochem. Een andere dag staat een tocht over de Grüne Strasse naar de benedictijnenabdij Maria Laach op het programma, prachtig gelegen aan het kratermeer de Laachersee. De in 1980 ‘ontdekte’, goed geconserveerde Römervilla brengt u nog verder terug in de tijd. En wat dacht u van een tocht langs de Rijn via bekende plaatsen als Bad Breisig, Andernach en Bad Ems? Een excursierit door het wijnbouwgebied van de Ahr mag niet ontbreken. Uit deze streek zijn Duitse rode wijnen afkomstig; een proeverij hoort erbij! Het nabijgelegen, ommuurde middeleeuwse stadje Mayen is beslist een kennismaking waard. Tot slot gaan we naar Koblenz, waar we inschepen voor een boottocht over de Rijn.

Hotel & omgeving

**** Steigenberger Hotel

Uw hotel (met lift) ligt in het centrum van Bad Neuenahr. Een wandelpromenade met terrassen en luxe winkels scheidt het hotel van een fraai Kurpark. In de uitgestrekte groenvoorziening met prachtige bloembedden worden concerten en theaters vertoond. U heeft vrij toegang met de gastenkaart. In het stijlvolle restaurant van het hotel proeft u de geschiedenis. Diners zijn deels in buffetvorm. Verder heeft het hotel een nieuw thermaal bad met o.a. een stoombad en vijf spabaden. De hotelkamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over tv, telefoon, minibar, kluisje en badkamer met toilet, föhn en bad óf douche.

Prijzen

Reissom
€ 1.675,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-pk standaard € 25,-
2-pk superior alleengebruik € 85,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunch heenreis
• afscheidslunch terugreis
• entree kuurpark
• busexcursies
• wijnproeverij + lunch
• boottocht

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes + entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het lunchadres in Zeddam gebracht. Hier stapt u na de lunch over op de bus naar Bad Neuenahr. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.