Bad Lippspringe, Duitsland

Best Western Park Hotel ****

10-daagse reis
do 5 t/m za 14 sep > vertrekgarantie!

Reiscategorie Rustig

1.840,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Het fraaie Bad Lippspringe ligt in het Teutoburgerwald, aan de voet van het Eggegebirge, en mag zich sinds 1832 ‘Kurort’ noemen. We trekken er met de bus op uit om meer van de fraaie omgeving te zien. Een kleinood wat vakwerkhuizen betreft, is het stadje Höxter en het nabijgelegen kloosterslot Corvey. Een andere keer gaan we naar Paderborn, niet alleen bekend om zijn prachtige Dom, maar ook een mooie winkelstad. We genieten van natuurschoon tijdens een tocht langs een deel van de Deutsche Märchenstrasse met een bezoek aan het rattenvangerstadje Hameln. Verder rijden we een toeristische route naar de Möhnesee. Hier schepen we in na de lunch in Sabe Mente voor een boottocht, een welkome afwisseling tijdens de reis. Een excursie naar het Porseleinmuseum in Fürstenberg staat eveneens op het programma. Na een inleidende film over de porseleinfabricage, kunt u op eigen gelegenheid het museum bekijken. Vervolgens staat de lunch in het Schloss Café voor u klaar. Een excursie naar Arolsen, met een bezoek aan het slot waar eens koningin Emma woonde, zal u zeker ook aanspreken. Tijdens de lunch in Schloss Garten zult u zich de koning te rijk voelen. Wellicht is er nog belangstelling voor een excursie, even buiten Detmold, naar de Externsteine. Hier staat u oog in oog met een reusachtige formatie van zandsteenrotsen. Kortom: een afwisselend programma en een hotel van klasse, waar u heerlijk tot rust zult komen.

Hotel & omgeving

Best Western Park Hotel

Het mooie Best Western Park Hotel ligt direct aan het Kaiser-Karls-Park. De ‘Gartenschau Bad Lippspringe’ presenteert in dit park en het aangrenzende Waldpark een uniek parklandschap met imposante perken, stukjes bos en vijvers. Vanuit het hotel loopt u ook zó de wandelpromenade op met talrijke winkels, terrassen en Konditoreien. Het hotel (met lift) is sfeervol ingericht met veel aparte zitruimten en lounges. In het Park Restaurant worden de maaltijden deels in buffetvorm geserveerd. Het hotel heeft een verwarmd binnenbad en een schoonheidssalon. Alle hotelkamers zijn voorzien van tv, minibar, telefoon en badkamer met badjas, föhn, toilet, en een douche.

Prijzen

Reissom
€ 1.840,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
1-pk € 200,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v.
• halfpensionverzorging
• lunch heen- en terugreis
• busexcursies + 3x lunch
• boottocht
• 1x toegang Gartenschau

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het lunchadres in Duiven gebracht. Hier stapt u na de lunch over op de bus naar Bad Lippspringe. Aankomst in de loop van de middag, terugreis na het ontbijt.