Bad Ems, Duitsland

**** Häcker’s Grand Hotel

8-daagse busreis

zondag 20 december t/m zondag 27 december 2020

Reiscategorie Rustig

Rustig

2.245,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden
Het stadje Bad Ems ligt aan de rivier de Lahn en was ca. 700 jaar geleden al een populaire bestemming voor mensen die op zoek waren naar een rustgevende omgeving. Ook vandaag de dag heeft het plaatsje nog niets verloren van deze aantrekkingskracht. Een mix van barokke gebouwen en weelderige natuur speelt met uw verbeelding. Geneeskrachtige bronnen vormen de kers op de taart. Na aankomst heeft u alle tijd om uw intrek te nemen in uw hotelkamer en maken we kennis met het hotel en met elkaar. Daags na aankomst verkennen we Bad Ems en maken we een wandeling langs o.a. de prachtige Russisch-orthodoxe kerk. Eind van de middag kunnen we nog naar het nabijgelegen Diez rijden voor de kerstkribbenwandeling. De volgende dag storten wij ons in het kerstgedruis met een bezoek aan de kerstmarkt Koblenz. ’s Avonds kunnen we een adventsconcert in de Martinskirche in Bad Ems bijwonen. Het Slot Oranienstein staat centraal als wij verderop in de week een bezoekje brengen aan dit voormalige onderkomen van de familie Oranje-Nassau. Een andere dag hebben we aandacht voor het Klooster Altenberg in Wetzlar. Op de avond van 24 december mogelijkheid tot het bijwonen van de nachtmis. U kunt ook kiezen voor de mis op kerstochtend. Na een feestelijke kerstlunch in het hotel is het facultatief mogelijk om de balletvoorstelling van ‘het Zwanenmeer’ in Koblenz bij te wonen. Tweede kerstdag nemen we een kijkje bij het legendarische Lorelei uitzichtpunt en doet de reisleiding suggesties om uw dag naar wens in te vullen. Het feestelijke en royale kerstdiner vormt een stijlvol eind van deze week.

Hotel & omgeving

**** Häcker’s Grand Hotel
Het totaal in kerstsfeer versierde zeer luxe hotel ligt prachtig aan de rivier de Lahn in het centrum Bad Ems en beschikt over een spa met een overdekt zwembad. U verblijft in elegante kamers met een flatscreen-tv en een balkon. De individueel ingerichte zeer sfeervolle kamers hebben verder een minibar en een kluisje. De eigen badkamers zijn voorzien van badjassen, slippers en een haardroger en de badkamer is voorzien van een royale inloop douche. In restaurant Benedetti worden internationale gerechten van hoge kwaliteit geserveerd.

Prijzen

Reissom
€ 2.245,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 195,-

Inbegrepen
• vervoer vanaf huis v.v
• lunch heen- en terugreis
• halfpensionverzorging
• 24 & 25 dec. volpension
• omschreven programma (excl. concert & voorstelling)

Niet inbegrepen
• overige lunches
• entreegelden

Optioneel
Het Zwanenmeer, Koblenz 25 december
Ten tijde van het in druk gaan zijn voorstellingen nog onder voorbehoud, we nemen contact met u op.

Vervoer

Vervoer
U wordt thuis opgehaald met een taxi of minibus en naar het overstappunt in de omgeving van Zeddam gebracht. Na de lunch gaat u per bus naar Bad Ems. De terugreis verloopt na het ontbijt op vergelijkbare wijze.

2.245,00