Armação de Pêra (Algarve), Portugal

Hotel Holiday Inn ****

10-daagse vliegreis
zo 26 september t/m di 5 oktober

Vitaal

Vitaal

1.625,00

Dagprogramma

Programmamogelijkheden

Het Zuid-Portugese kustgebied is met name vanwege het klimaat een heerlijke vakantiebestemming en in het najaar zijn de temperaturen hier nog uiterst aangenaam. Pareltje aan deze zonnige kust is Armação de Pêra met z’n prachtige lange zandstrand en bijzondere ‘gouden’ rotsformaties. U kunt hier heerlijk van de Portugese zon genieten en de ligging, midden in de Algarve, is daarbij ideaal voor niet te lange excursies. Wij maken tijdens ons verblijf twee dagtochten per bus. Allereerst brengen we een bezoek aan de stad Silves en het uit rode steen opgetrokken fort. Al van ver zie je het oude kasteel liggen op de heuvel boven het stadje. Wij rijden door naar de stad Portimão voor een heerlijke lunch en om naderhand de stad te verkennen. Verder maken we tijdens deze reis een dagtocht met de bus naar de hoofdstad van de Algarve, Faro, met een historische binnenstad, een sierlijke kathedraal en verschillende interessante musea. We combineren deze dag een koffiestop in het mooie kleine witte dorpje in de bergen Querença met een bezoek aan de olijfplantage Montarosa in Moncarapacho. Tevens schepen we op een zonnige dag in voor een boottocht door de lagune Ria Formosa, een uniek en waterrijk natuurgebied. We lunchen tussen de middag in restaurant À do João op het kleinschalige eiland Ilha do Farol, waar we in alle rust kunnen genieten en wandelen. U kunt aan de Algarve heerlijk luieren, maar er is ook meer dan genoeg te doen. Uw reisleiding doet suggesties voor verdere facultatieve invulling van de reis.

Hotel & omgeving

**** Hotel Holiday Inn

Dit hotel is al sinds 1992 een van de meest geliefde locaties uit ons reisprogramma en voor velen zelfs reden om hier jaarlijks terug te keren. Het hotel (met lift) ligt direct aan zee en beschikt over een buiten-zwembad. De lounges en het restaurant bieden een panoramisch uitzicht over het strand, de zee en rotsen. Op loopafstand van het hotel kunt u een strandwandeling maken, relaxen op een terrasje of de oude wijk met typisch Portugese winkeltjes en de overdekte markt bezoeken. De hotelkamers hebben verwarming/airco, telefoon, tv, kluisje, badkamer met föhn, toilet, douche-in-bad (zeezijde) of douche (landzijde). De kamers aan de zeezijde hebben tevens een balkon.

Prijzen

Reissom
€ 1.625,- p.p. bij 2 personen

Toeslagen p.p.
2-pk alleengebruik € 115,-
2-pk Zeezijde € 145,-
2-pk Zeezijde alleengebruik € 280,-

Inbegrepen
• vliegreis Faro v.v.
• luchthavenbelastingen/ brandstofheffingen
• bustransfer v.v.
• halfpensionverzorging
• 2 busexcursies
• boottocht incl. lunch

Niet inbegrepen
• overige lunches
• extra uitstapjes
• entreegelden

Vervoer

Vervoer

Per Transavia vliegt u in de namiddag van Rotterdam The Hague Airport in ca. 3 uur rechtstreeks naar Faro. Aansluitend bustransfer van ca. een half uur naar uw hotel.

1.625,00